MENÜ

Şimdi sıra bizde

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi’nde sonunda Jürgen Klopp gülen taraf oldu ve kupayı kazanmayı başardı. Final her açıdan ilginç olaylara sahne oldu. İngilizler’in çoğunluğu maçtan iki gün önce Madrid’e geldi. Gelmeleriyle birlikte alkol satışlarında patlama yaşandı. 35 derece sıcaklıkta bile keyiflerinden taviz vermediler. Puerta de Sol ve Plaza de Mayor meydanlarında futbol şöleni harikaydı. Ancak final günü ne yazık ki acı bir haber alındı. Ünlü İspanyol futbolcu Jose Antonio Reyes’in trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrendik. Maç öncesi stat çevresi oldukça kalabalıktı.

Haberin Devamı

Biletler çalındı!

Yaşanan kötü bilet olayları da hafızalarda yer etti. Bizimle birlikte aynı ekipte yer alan Portekizli gazetecinin yanı sıra birçok kişinin o kalabalıkta biletini çaldırdığını öğrendik. İnanılmaz bir karaborsacılık bu anlarda yaşanırken, benim biletime 5 bin Euro teklif edildiğini beraberimdekilere söyledim. Ancak arkadaşımın biletine 10 bin Euro teklif edildiğini sonradan öğrendim!

Kimse beklemiyordu

Finale geri dönersek, Reyes için saygı duruşuyla başlayan maçın henüz ilk dakikasında Liverpool’un kazandığı penaltı herkesi şaşkına çevirdi. Çünkü kimse böyle bir başlangıç beklemiyordu. Herkesin favori gördüğü Liverpool, adeta maça 1-0 önde başladı. Sonrasında ise Liverpool skoru kontrol etmek isterken, ikinci yarı ancak kendine gelebilen Tottenham gol için her şeyi yaptı. Ama bu kez gönüllerin takımı Liverpool için adeta kader çoktan yazılmıştı. Kırmızılılar inanılmaz bir sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

Daha iyisini yapacağız

Klopp çok sevinmesine rağmen kaybeden tarafı ve hakemleri tebrik ettiksen sonra kendinden geçerek sevindi. Madrid güzel bir final yaptı ama ben İstanbul’da daha iyisini yapacağımıza yürekten inanıyorum. Şimdi sıra artık bizde. Önce önümüzdeki ağustos ayında Chelsea-Liverpool, gelecek sene de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Şampiyonlar Ligi Finali’de tüm dünyayla görüşmek üzere...

YORUM YAZ