MENÜ

Şimdi şampiyon peki ya sonra...

Abone Ol Google News

Kulüplerin zorlu bir süreç yaşayacağını düşünürken ve limitten en çok yakınan kulüp olarak ilk başta Fenerbahçe öne çıkarken, filmin sonu bambaşka oldu. Görevi hâlâ resmi olarak açıklanmayan ve aynı zamanda yardımcısı (Selçuk Şahin) da olan Emre Belözoğlu, Başkan Ali Koç ve kurmaylarıyla inanılmaz bir iş başardı.

Haberin Devamı

Rakiplerini de etkilediler

Sarı-Lacivertliler, tam 18 oyuncu transfer etti. Kadrosunu güçlendirirken, Caner ve Gökhan’ı alarak Beşiktaş’ın, Novak ve Sosa’ya imza attırarak Trabzonspor’un oyununda tahribata yol açtı. Ezeli rakipleri Galatasaray karşısında psikolojik bir üstünlük kurmayı ve hatta Aslan’da yaşanan ‘transfer gerilimi’nin alevlenmesinde pay sahibi oldu.

Tüm kontrolü aldılar

Yaş açısından (28.5 yaş ortalaması) bu kadronun ömrü 1 sezonluk ve baktığımızda bu sezon da Süper Lig’de kupa gelmezse yönetim için altından kalkılması çok daha zor bir tablo oluşabilir. Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu ile birlikte tüm kontrolü eline almış durumda. Artık hata yapmak istemiyorlar. İkilinin gözleri her zaman Erol Bulut’un üzerinde olacak. İşte bu noktada en büyük baskıyı, Erol hoca hissedecek. Tartışmasız şu an Türkiye’nin en iyi kadrosu onun ellerinde. Erol hocanın elindeki futbolcuların yüzde 80’i uluslararası tecrübeye sahip, kariyerli ve haliyle egoları olan isimler. Bu sezon sadece Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda boy gösterecek Kanarya’da oynamak isteyen ama şans bulamayan futbolcuların nasıl bir tavır sergileyeceği, takım kimyasını da direkt etkileyecek. Yani işin özeti; bu sezon Fenerbahçe ya zirveyi görecek ya da (ikinci olsa bile) büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ