MENÜ

Golü var zaferi yok

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Akhisarspor, gruptaki ikinci maçında Standard Liege’e deplasmanda 2-1 yenildi. Mücadeleye iyi başlayan Akigolar’da 17’de Miguel Lopes, kaleci Fatih’e kafayla geri pas atmak isterken hata yaptı ve bu sırada ev sahibi durduk yere korner kazandı.

Haberin Devamı

Onur’dan tarihi gol

Soldan Carcela ortayı yaptı, Emond kafayla topu ağlara gönderdi: 1-0. Bu dakikadan sonra rakip üzerindeki baskımızı artırdık. 32’de ilk kornerimizde Josue’nin sağdan ortasında Seleznyov kafayla vurdu. Meksikalı milli kaleci Ochoa’dan dönen topu Onur Ayık filelerle buluşturdu: 1-1. Bu gol, tarihinde ilk kez Avrupa’da oynayan Akhisar’ın ilk sevinci oldu.

Mustafa 86’da atıldı

39’da Akhisar’da Josue, sakatlık sebebiyle kenarda olduğu dönemde 10 kişiyken gelişen Liege atağında Djenepo, Caner’in ilk goldeki gibi pozisyon hatası yapması sonrası bomboş kafayı vurdu ve Fatih de üzerine gelen sert vuruşu kurtaramadı: 2-1. 3 dakika sonra Akigolar’da Lopes sağdan ortaladı, Selezynov kale önünde topa dokunamayınca ilk yarı 2-1 sona erdi. İkinci yarıya çok etkili başladık. Sürekli Belçika temsilcisinin kalesinde gol aradık. Ancak gereksiz pas hatalarımız da devam etti.

Haberin Devamı

21. dakikada hakeme itirazdan sarı kart gören ve kariyerindeki 250. resmi maçına çıkan Mustafa Yumlu, 86’da rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan Yeşil-Siyahlılar, buna rağmen kalan dakikalarda beraberlik için elinden geleni yaptı ama ikinci maçından da ne yazık ki yenilgiyle ayrıldı: 2-1.

YORUM YAZ