MENÜ

Garanti maç ne hale geldi!

Abone Ol Google News

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tur heyecanı, bugünkü iki maçla başlayacak. Elbette gecenin sonucu en çok merak edilen karşılaşması İngiltere’nin Manchester kentindeki Old Trafford stadında yaşanacak. Ev sahibi Manchester United, sahasında Fransız temsilcisi PSG ile kozlarını paylaşacak. 23.00’te başlayacak karşılaşma, Beinsports2’den ekranlara gelecek. Grupların sona ermesinin ardından yapılan kura çekiminde iki takım birbirlerine rakip olduklarında herkes, Neymar ve Edinson Cavani’li PSG’yi ağır favori olarak görüyordu.

Haberin Devamı

8 maçta sadece 2 galibiyet

O zaman takımın başında Jose Mourinho vardı ve United, beklenmedik kötü sonuçlar alıyordu. Ancak o günden bu yana çok şey değişti. Mourinho’nun yerine gelen Ola Gunnar Solskjaer, Kırmızı Şeytanlar’ı uçurdu. Solskjaer öncesi 8 maçta sadece 2 galibiyet alan United, Norveçli teknik adamla son 11 maçın 10’unu kazandı, sadece 1 beraberlik aldı. İngilizler yükselişe geçerken, PSG’de ise üst üste yaşanan iki önemli sakatlık, tüm hesapları alt üst etti. Fransızlar’da önce Brezilyalı Neymar, geçen hafta da golcüleri Edinson Cavani sakatlandı.

Haberin Devamı

Neymar’ın 6 Mart’taki rövanşa yetişip yetişmeyeceği de henüz belli değil. Dev randevu öncesi United’da Valencia, Darmian ve Lindelöf’ün sakatlıkları bulunuyor.

YORUM YAZ