MENÜ

Schuster işine baksın!

Abone Ol Google News

Aslında bu sonucun ortaya çıkması kimseyi şaşırtmamalı... Gaziantep Belediyespor karşısında alınan yenilginin gelişi, Kasımpaşa maçından belliydi. Ev sahibi, her ne kadar ilk 11’in yarısını kenarda tutmuş olsa da en azından futbol oynamak için sahaya çıkmıştı.

Haberin Devamı


Orta alanda daha iyi pas yapan, oyunun temposunu istediği zaman yükselten istediği zaman düşüren de,daha bilinçli olan taraf da Mavi-Beyazlı kulüptü. Aldıkları galibiyetten dolayı onları tebrik etmek gerekir. Beşiktaş, takım ruhunu yitirmiş, ikinci sınıf bir ekip gibi futbol oynamaya devam ediyor. Ne yapmaya çalıştıkları belli değil. Sanki sahaya hiç taktik çalışmadan çıkmış gibiler ve olduğundan çok erken bir bitkin görüntü içine girmişler. Belki bunda sezonu temmuz ayında açmış olmanın ve henüz kasım ayının başında 23. resmi maçlarına çıkmalarını da etkisi olabilir.

Ama enerjilerinin bu kadar erken bitmesi, anlaşılır gibi değil. Geçen sezon Galatasaray da aynı dertten muzdarip olmuştu. Ancak Sarı-Kırmızılılar en azından ilk 8 haftada 22 puan toplamışlardı. Beşiktaş adına işin kötü tarafı ise düzeleceklerine dair en ufak bir belirti olmaması.

Bu olağandışı düşüşün sorumlusu doğal olarak teknik adamdır. Schuster, manevra kabiliyeti olmayan bir teknik direktör olduğunu şu ana kadar gösterdi. Ya B Planı yok ya da bildiği başka birşey...

Ligin tepesindekilerin iyi futbol oynamadığından dert yanan Alman hoca, işine baksın. Veya rakiplerini düşüneceğine (!) kendi takımındaki sorunlarıyla ilgilensin. Siyah-Beyazlılar, Mersin İdmanyurdu’nu ancak 120 dakika sonunda Guti’nin ekstra futboluyla geçmişti. Eee, dün gece rakip Mersin’den daha güçlü olup, sahada da vasatı aşan bir Beşiktaşlı olmayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ