MENÜ

Kocaman bir eksi!

Abone Ol Google News

Gaziantepspor sınavı, Quaresma’nın olması gereken bir maçta Beşiktaş’ın Q7’siz nasıl bir performans sergileyeceğinin her açıdan görülebileceği bir karşılaşmaydı. Portekizli süperstarın yokluğunda Carlos Carvalhal şimdiye kadar kullanmadığı 4-1-4-1 taktiğiyle Kara Kartal’ı sahaya sürdü. Teknik direktör değişikliği kötü gidenler takımlar için ağrı kesici niteliğinde bir ilaçtır. Hoca değiştiren takımlar, daha önceki performansları ne kadar kötü olursa olsun, yeni antrenörüyle çıktıkları ilk maçta ‘10 Kaplan gücünde’ olurlar. Ancak bu örneği dün Antep’te göremedik. Belli ki, Kırmızı-Siyahlı ekipteki hastalık bir ağrı kesiciyle giderilecek durumda değil.

Haberin Devamı

Perşembe gecesi İngiltere’de Stoke City karşısında 3 puan bırakan ama rakibini sürklase eden Beşiktaş’tan dün gece eser yoktu Kamil Ocak’ta... Avrupa maçı oynayan takımlar genelde takip eden, lig karşılaşmasında bozuk oluyorlar. Bu durum Antep karşısındaki Beşiktaş’ta yüksek oranda görüldü. Quaresma’nın yokluğunda dümene geçmeye çalışan Fernandes saman alevi gibi parladığı anlar dışında çok katkı sağlayamadı. Ancak bu rolü gerçek anlamda üstlenmesi beklenen futbolcu sezon başından bu yana kayıp olan Simao’ydu. Portekizli, Kamil Ocak’ta da ‘hayalet’ rolünü tercih etti. Mustafa Pektemek’ten beklenti çok büyük ama o büyük bir yıldız adayı olarak geldiği Siyah-Beyazlı forma altında ‘benden birşey olmaz’ havasında devam ediyor. Bu sezon Antep’e gol atamayan ilk takım Beşiktaş oldu. Hakem Halis Özkahya zevksiz futbol gecesini iki kırmızı kartıyla renklendiren isimdi! Necip’e çıkardığı tamam da İsmail’in kırmızı kart ağır, aynı zamanda pozisyonun başlangıcı bariz ofsayt. Gecenin yıldızı, sahanın en iyisi tartışmasız Rüştü Reçber’di. Tecrübesi ve müthiş refleksleriyle karşılaşmaya damgasını vurdu.
Futbola ilgisizlikten bahsediliyor. Ancak tribünler futbolun kalitesi oranında doluydu. Bu marka değerine, bu futbola bu kadar seyirci bile fazla! Ertelenmesi gündeme gelen bu maç oynanmasa da olurmuş. İzlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi. Takımlar birer puan aldılar ama futbol açısından hanelerine düşülen not (-) eksiydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ