MENÜ

4 başkan ne yapıyor?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aziz Yıldırım’a sorsanız;

“Birşey yapmıyoruz... Maçları izliyoruz. Yenince bayram, yenilince gündem değiştiriyoruz. Kaybedince tansiyonumuz çıkıyor. Hatta aramızda kalp krizi geçiren bile oluyor.”

Bana sorsanız;

Soyunma odasını basıyor... Kapalı kapılar arkasında futbolcuları azarlıyor... Basını stada sokmuyor... Kulübü hanedan gibi yönetiyor... Her fırsatta Galatasaray’a çatıyor.

Dursun Özbek’e sorsanız;

“Yıldız transferi yapıyoruz. UEFA ile temas edip Galatasaray’ın geleceğini kurtarıyoruz. Borçları ödüyoruz. Yepyeni bir Galatasaray kuruyoruz.”

Bana sorsanız;

Dursun Özbek tüm sektörlerde başkan ya da yönetici olabilir... Ama futbolda olamaz. Söz verip de yapmamakla ünlüsünüz. Pek de birşey yapmıyorsunuz...

Fikret Orman’a sorsanız;

“İşi gücü bıraktım, Beşiktaş’a için uğraşıyorum. Allah’aşükür stadımız bitti. Transfer işlerini ben hallediyorum. Sponsor peşinde koşuyorum...”

Bana sorsanız;

Kibar bir adam olan Orman, aslında yırtıcı bir panter gibidir. Ancak ona sormak istediğim bir şey var; Stat bitti harika da oldu. Peki Balotelli ve Eto’o gibi futbolcuların peşindesiniz. Bu para nereden gelecek?

Muharrem Usta’ya sorsanız;

“Trabzonspor’u başarıya götürecek takımı kurmak için uğraşıyoruz. Mali sorunları çözmeye çalışıyoruz. Antrenmanları bile takip ediyorum. Transferleri ben yapıyorum.”

Bana sorsanız;

Usta ile tanışıklığımız yok. Medyadan takip ediyorum. Aklı başında konuşuyor. Karaman’ın koyunu, sonra çıkar oyunu misali ne yaptığını göreceğiz.

Sonuç: Dünyanın hiçbir kulübünde başkanlardan yukarıdaki cevapları alamazsınız. Onlar takımın teknik işlerine karışmaz, soyunma odasına gitmezler. Hatta transferle bile ilgilenmezler... Önce bizim başkanlar değişsin gerisini konuşuruz...

YORUM YAZ