MENÜ

Zorlandı ve kazandı

Abone Ol Google News

Sayın Ersun Yanal'ın kadro tercihi ve oyun anlayışından ötürü ilk yarıyı resmen çöpe attı Fenerbahçe. Rakibini topa sahip olmak oranında ikiye katlarken onun kadar korner kullanamadı ve topu topu sadece iki tehlike yarattı sarı lacivertliler bu yarıda.

Haberin Devamı

Deniz, Ferdi Kadıoğlu ve Rodriguez kenarda ama Emre Belözoğlu ve Tolga Ciğerci sahada. Garip gerçekten. Şampiyonluğa oynuyorsunuz, 3 puanlara şiddetli şekilde ihtiyacınız var ama Vedat, Ozan Tufan ve hatta Max Kruse dahil oyuncularınızın çoğunun performansını frenleyen bir ilk onbirle sahaya sürüyorsunuz takımınızı. Bu nasıl bir korkudur Sayın Yanal veya bu korkunun nedeni nedir, söyler misiniz lütfen?

Açıkçası ikinci yarının açık ara pozitif futbol oynayan tarafı Gaziantep'ti. Ama bir asist bir de golle Vedat Muriç insiyatif alınca Fenerbahçe ölüp ölüp dirildiği maçtan altın değerinde 3 puanla ayrıldı. Ancak Vedat Muriç'i bir sonraki maçta( gördüğü iki sarı kartla) kaybetti maalesef.

Peki, neden bu kadar ecel teri döktü sarı lacivertliker? Çünkü devşirmeleri fazla olan bir onbir tercih etti Ersun Yanal.

Haberin Devamı

Şu bir gerçek Emre ve Gustavov aynı anda oynayıca lüks bir durum ortaya çıkıyor Fenerbahçe adına. Maalesef sayın Yanal bu gerçeği ıskalıyor.

Tamam, bu maçtan 3 puan çıkardı Feberbahçe. Ama ikinci yarıda iki gol bulsa dao kadar uzun süre mahkum oynaması bir hayli üzerinde durulması gereken ayrıntıdır bence.

YORUM YAZ