MENÜ

Zorla güzellik olmaz!

Abone Ol Google News

Sokaktan rastgele 11 kişiye çubuklu formayı giydirsen biler Kadıköy’de oynadığı 5 maçın enaz 4’ünü kazanır Fenerbahçe.

Haberin Devamı

Zorla güzellik olmuyor işte. Ankaragücü bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol atıyor ve o golleri de Fenerbahçe’ye atıyor hem de Kadıköy’de. Keza dün akşam tam 3 sarı kart görüyor Fenerbahçeli futbolcular.

Her maç değişik bir kadro ve her maç rakibi enikonu analiz etmeden belirlenen 11’ler. Adeta staj yapıyor Cocu, Fenerbahçe’de. Solda Hasan Ali ve İsmail oynadı, ikisi de sarı kart aldı daha ilk yarıda. Oysa asıl yeri sol kanat Ayev’in. Keza Valbuena ve Barış da oynar o kanatta. Ama Phillip Cocu şapkadan tavşan çıkarmak sevdasında.

Tanrı şahidimdir ki, istikrara inananların başında gelir bu satırların yazarı. Ama “İstikrar” bile bi,le lades değildir her halde. Yanlış insanla istikrar gelse veya gelebilseydi eğer, Irak ve Libya bugün bu hallere düşerler miydi hiç?

Sezon başından beri koşmayan, boğuşmayan futbolcu görmedim Fenerbahçe’de. Ama, takımın niyet ve eforuyla çelişen sonuçlarla ayrılıyor genelde sarı lacivertliler sahadan.

Haberin Devamı

Artık gerçeğin adını koyalım: Cocu’yla paralize oldu kadronun tamamı. Slamani, Ayev ve Benzia dahil hem de.

Barış Alıcı, Altınordu’dan gelir gelmez ilk 11’de oynadı ve ışıldadı. Peki neden her gün biraz daha geriye gitti Cocu yönetiminde, yada bu erozyonun asıl sorumlusu teknik direktör değilse kimdir?

Eğer paraya tapmıyor ve haysiyet diye bir hassasiyete sahipse yarın istifa etmeli Sayın Cocu.

YORUM YAZ