MENÜ

Zar zor kazandı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe çok erken buldu golü. Ama devamını getiremedi. Neden? Çünkü hızlı oyunla telaşlı oyun arasındaki ayrıntıyı gözetmeden oynuyor sarı lacivertliler. Şüphesiz bazı oyuncuların bireysel performansı da negatif anlamda belirleyiciydi skorun artmamasında. Misal, Osayi Samuel hiç katkı sunamadı ilk yarıda. Rossi'den daha önce de altını çizdiğim gibi altın mı gümüş mü birşey anlayamış değilim doğrusu.

Haberin Devamı

Dün akşamki maça kadar tek gol atamamış Giresunspor'un ilk yarıda umulmadık sayıda korner kullanması, yetmezmiş gibi kaçırsa da bir penaltı kazanması hayli düşündürücüydü Pereira ve oyuncularının performansı adına bence.

Ve bir başka ayrıntı da sezonun ilk golünü Fenerbahçe'ye atmasıdır Giresunspor'un. Misafir takımın defanstaki zincirleme hatalarıyla ikinci golü bularak iki farkla öne geçen Fenerbahçe'nin skoru korumaya yönelik bir taktik ve oyuncu değişikliklerine yönelmesi ise bir başka ayrıntı olarak öne çıktı dün akşam.

Berişha, Krespo ve Rossi. Son anda yapılan takviyelerin üçü de ihtiyaca cevap veren futbolcular değil bence.

Haberin Devamı

Dolayısıyla oynadığı oyunls değil formasının ağırlığıyla kazandı dün akşam maçı Fenerbahçe.

Peki bu oyun hafta sonundaki Hatayspor maçı adına galibiyet getirir mi? Çok ciddi çekincelerim var benim gerçeği söylemek gerekirse. Dikerim yanılırım.

Başta Fenerbahçe olmak üzere takımlarımızın tamamında bu kadar çok sakatlık yaşanması ise maç trafiğinin yoğunluğundan ziyade antrenman şekli vede ziyadesiyle saha zemininin berbatlığından kaynaklıdır. Umarım kulüp ve federasyon yetkilileri bir an önce sorumluluklarının gereğini yerine getirir ve gerekli adımları hemen atarlar.

YORUM YAZ