MENÜ

Zamana ihtiyaç var!

Abone Ol Google News

Hazırlık maçları ölçü değil elbette. Ama gene de Fenerbshçe'nin devre arası kampında olumlu yönde değiştiğini, hayli yol aldığını söylemek zorundayım.

Haberin Devamı

Misal, bu sezon hiç bu kadar set oyunu oynayamamıştı sarı lavivertliler.

Sadık, 40 yıllık Fenerbahçeli gibiydi maşallah. Onca maç eksiğine rağmen Volkan Demirel ve Nabil Dirar hiç aksamadılar. Fenerbahçe'nin ilk golünü usta işi vuruşla İsmail attı, ama bu golde aslan payı Dirar"ındı bence.

Harun kendisine yakışmayan şekilde konsantrasyon zaafı yaşıyor. Az Alkmar'ın ikinci golü öncesindeki dikkatsiz ve panik halinde olduğu gibi mesela.

Slimani dahil mevcut forvet oyuncuları gol sorununu çözecek gibi durmuyor, oynayamıyor, rol üstlenemiyorlar maalesef.

Mehmet Ekici, Ayev ve Elif her zaman gerekli bu takım adına. Ama Aynı şeyleri Mehmet Topal, Soldado ve Şener için üzülerek de olsa söyleyemem ne yazık ki.

Elbette futbolcuların yorucu bir hazırlık kampı sonrasında maça çıktıklarını unutmuş değilim. Ama gene de Valbuena, Ferdi ve Slimani'nin performanslarının hayal kırıklığı yarattığını söylemek zorundsyım.

Haberin Devamı

Her şeye rağmen Sayın Yanal'la birlikte olumlu yönde bir fotoğraf verdi daha şimdiden Fenerbahçe, bu da bir gerçek. O edilgen, çabucak vazgeçen, direnmeyen, kağıt helva gibi dağılıp kaderine razı olan takım gitmiş, yerine itiraz eden ve kenetlenerek direnen bir ekip gelmiş Sayın Ersun Yanal'la birlikte.

Anlayacağınız biraz zamana ve gol bölgesinde daha kolay skor üretecek bir takviyeye ihyiyacı var Fenerbahçe'nin.

YORUM YAZ