MENÜ

Yazık! Hatta biraz da ayıp!

Abone Ol Google News

Yazık, hatta biraz da ayıp. Yaklaşık maçın üçte ikisi geride kalırken rakip kaleye tek şutu yok koca Fenerbahçe'nin. Tamam, deplasmanda oynanıyor maç. İyi de seyircisiz maç Fenerbahçe için deplasman mı?

Haberin Devamı

Üç pozisyon buldu ve bunlardan birini de Bajiç'in harika vuruşuyla golle sonuçlandırarak soyunma odasına gitti Konyaspor. Peki, Feberbahçe ne yaptı ilk yarıda? Yana bol bol pas yaptı ve keçiboynuzu tadında oynadı maalesef.

Fenerbançe zor günlerden geçiyor, tıpkı Türkiye gibi. E, zaten boşuna "Türkiye'nin ikizi" demiyorlar Feberbahçe için.

Açıkçası birkez daha düşkırıklığı yaratan görüntü verdi sarı lacivertliler. Bunun birden fazla nedeni var belki, ama ana neden dün kenar yönetimindeki akıldı bence. Anlamıyorum doğrusu, hele Ozan Tufan da yokken futboldan azbiraz haberdar olan bir insan oyunun merkezinde Gustsvo'suz bir Fenerbahçe'yi nasıl ve ne hakla sahaya sürebilir galibiyet adına? İnsan Serdar Aziz'in yokluğunda Ömer Faruk Beyaz dururken defansta Gustavo'yu oynatır mı hiç Tanrı aşkına, Fenerbahçe'nin orta sahasını hepten yoksullaştırmak pahasına.

Haberin Devamı

Açıkçası resmen havlu atmış Fenerbahçe. Ve Bülent Korkmaz bir sezonda (Antalyaspor ve Konyaspor'la) Fenerbahçe'yi yenen ikinci teknik direktör oldu Yılmaz Vural'dan sonra.

Bir takım ancak bu kadar kötü oluşturulur ve yönetilir.Tamam akılda kalacak denli hakem hataları da oldu.Ama gerekçenin böylesi olsa olsa tali olur.

Sezona cakayla başlayan Ersun Yanal'a kapak oldu bence dün akşamki kenar yönetimimin maharet düzeyi. Yardımcıları böyle olan bir teknik adamın adı önünde bundan böyle asılı olarak kalır kocanan bir soru işareti, kimse kusura bakmasın. Çünkü, İki kişi eksik oynayan Konyaspor'a yenilmenin çok ciddi şekilde analizi ve özeleştiriyi gerektiren bir öyküsü olmalı.

YORUM YAZ