MENÜ

Yazık!

Abone Ol Google News

Yazık ki, ne yazık. Asırlık kulüplerimiz yeryüzünün en ateşli, özverili taraftarlarından birine sahip oldukları halde şu anda limit sorunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Böyle bir açmazı yıllardır aşamıyorlar, aşmak için çaba da göstermiyorlar. Ne yapıyorlar, rakiplerin söz kestiği, imzaya ikna ettiği futbolcuların menajerlerine oyuncak oluyorlar.

Merih Demiral, Ömer Faruk Beyaz gibi yeteneklerini değerlendiremeyen ve elinden kaçıran Fenerbahçe şimdi Marcos Antonio'yu kiralamaya uğraşıyor.

Antonio Brezilyalı ve 21 yaşında. Onu 2 sene önce keşfetmiş Shakthar Donetsk.

Alanyaspor, Portekiz ikinci Ligi'nde oynanan Merih Demiral'i, Bakasetas'ı, Steven Caulker'i bulup getiriyor ama asırlık kulüplerimizin yönetici ve başkanları yan gelip yatıyor, yumurta kapıya gelince de panikleyerek kulüplerimizin borcunu katlayacak adımlar atıyorlar.

Beşiktaş ezeli rakibinin geçen sezon kiralık oynattığı ve bu sezon da anlaşmaya çalıştığı Gedson için devreye giriyor.

Aşağı kalır mı Galatasaray. O da Beşiktaş'in geçen sezon kiralık oynattığı ve ama büyük verim aldığı ve yeniden anlaşmaya çalıştığı Valentin Rosier ve Ghezzal'in aklını çekmeye başladı.

Haberin Devamı

Oysa scout ekipleri var bildiğim kadarıyla bu kulüplerimizin. Yok Brezilyayı yatıyorlar, yok Afrika'yı elekten geçiriyorlar şeklinde haberleri az okumuyoruz. E, sonuç ne oldu? Bu kadar ehilse scoutlarınız hiç değilse bir, iki tane yetenek keşfetmiş olmaları gerekmez mi?

Birbirlerini parçalarından çekmeyi rekabet sandıkları için hem kendileri hem rakipleri borç batağında çırpınır hale geldiler işte. Yazık ki, ne kadar yazık.

YORUM YAZ