MENÜ

Yanal'ın tercihleri korku kokuyor!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'de birden fazla sorun var, bu bir gerçek. Savunmanın sağ ve solunda devşirme futbolcular oynamak zorunda kalıyor misal. Keza, Adil Rami, Gustsvo ve Deniz hayli gecikmeli olarak takımın bir parçası oldular. Dolayıdıyla en büyük sorunu "Takım olmak" sürecinin yaşadığı rötardan kaynaklanıyor sarı lacivertlilerin. Süphesiz, orta sahanın ısrarla Tolga'ylı oluşturulması da bir diğer sorunu bence Fenerbahçe'nin. Yahu insan hiç olmazsa böyle bir rakibe karşı Tolga Ciğerci yerine Miha Zajc ile maça başlar, öyle değil mi? Ama ne hikmetse korku dağları bekliyor Ersun Yanal cephesinde, garip, çok garip hem de.

Haberin Devamı

Ankaragücü'nün maddi ve sorunları hepimizin malümu. 4 maçta Süper Lig'de sadece 2 gol atabilmiş takım buna karşın maçın ilk yarısında attığı 2 şuttan biriyle 3.golünü atıyor size. Hem de Kadıköy'de. Gerisini varın diz düşünün artık.

Açıkçası savunma anlayışınız ve savunma bloğunuzda büyük sorun var demek ki, bunu inkar edemezsiniz. Zaten bunun en büyük kanıtı da geçen haftaki Alanyaspor yenilgisidir sanırım. Fakat bir diğer ve önemli sorun da maalesef Sayın Yanal'ın gereksiz endişe ve abartılı korkularıdır her halde.

Haberin Devamı

Mesela, Ersun Yanal gibi bir hocanın Tolga takıntısı olacak iş mi? Oysa savunmanın sağında değilde orta sahada Tolga'nın oynadığı pozisyonda oynatılsa Ozan Tufan en azından mağlubiyetsiz oynamış olacaktı şu anda Fenerbahçe.

Galibibiyet golünde Kruse'nin pası ve Vedat Muriç'in soğukkanlı dokunuşunu mükemmeldi elbette. Ama bu golde aslan payı Emre Belözoğlu'nun tecrübe ve kumaşınındır kesinlikle.

YORUM YAZ