MENÜ

Yana eski Yanal değil

Abone Ol Google News

Fenerbahçe bir türlü kalitesine ve hedeflerine denk düşen bir performans segileyemedi şu ana kadar ligin geri kalan peryodunda.

Haberin Devamı

Moses'le bir kişi eksik oynadı genelde şu ana kadar Fenerbahçe. Kruse'nin kariyeri ve kalitesi elbette tartışılamaz, ancak uzun süreli sakatlık yaşamış futbolcu adı ne olursa olsun dönüşlerde aksıyor kaçınılmaz olarak.

Deniz Türüç'ü sahada görmek sevindirici. Ama Sayın Yanal'ın Moses'te bu kadar ısrar etmesi de bir o oranda düşündürücü.

Aslında birinci ve ikinci bölgede kalitesine yakılanı oynuyor sarı lavirtliler ama üçüncü bölgede nedense yetetli üretim ve yaratıcılık hak getire.

Oysa Fenerbahçe'nin kadro derinliği ve kalitesi pekala bu tür sorunlarla başa çıkabilecek yeterlilikte bence. Ne yazık ki, Sayın Yanal düşkırıklığı yaşatmaya devam ediyor ama. Maalesef Ersun Hoca kritik maçlarda liderlik yapamadı şu ana kadar. Oysa bir takımın başı şıkıştığında imdata ya lider oyuncu yada teknik direktör devreye girmek zorundadurlar. Fakat ne Kruse ve Emre nede Ersun Yanal böykesi bir role soyundular.

Haberin Devamı

Bir garip maç işte dün akşamki maç. Hakem Abdülkadir Bitigen çok kritik ve bir o oranda da garip kararların altına imza attı. Geçen hafta Emre'nin kaçırdığı penaltıda atışından önce ceza sahasına girmeyen futbolcu yoktu hani neredeyse, ama tekrar yapılmadı, ama dün akşamki maçta ise "Altay önde" gerekçesiyle kaçan penaltı tekrar edildi. Elbette Gustavo'nun hareketi penaltıydı. Bu da hakem ve lig kalite ve standardımızı anlatmaya yetiyordur her halde.

Kötüler çoktu dün aklamki maçta. Moses, Ersun Yanal, hatta Kruse. Ama dün akşamki maçın en kötülerinden biri de Abdülkadir Bitigen'di maalesef.

YORUM YAZ