MENÜ

Yakışmadı Aziz Bey!

Abone Ol Google News

Aziz Yıldırım müthiş tesisler kazandırdı Fenerbahçe'ye. Kulüplerimiz adına çıtayı çok yükseltti ve bence bu konuda örnek de oldu.

Haberin Devamı

3 Temmuz sürecinde kulübü ve ülkesi adına segiledigi tavır, gösterdiği duruş, Feto'nun Türkiye'nin altını nasıl olduğunu büyük bir öngörüyle dile ilk getiren kişi olması hepsi ama hepsi büyük bir övgüyü hakediyor. Haksız yere yattığına inandığım için kendisini Metris'te ziyaret de etmişim.

Ancak dünkü basın açıklamasındaki dil ve üslup tam bir düş kırıklığına dönüştü bence.

Sayın Ali Koç büyük farkla başkanlığa seçilmiştir, hem de bir fenamon haline gelmiş Aziz Yıldırım'in 20 yıllık başkanlığına son vererek.

O halde haksızlığa uğradığınıza inandığınız bir konuda konuşurken bile saygılı davranmalı, Al Koç'un Fenerbahçe'nin başkanı olduğunu unutmaması gerekirdi.

Fenerbahçe ve başkanın kimlerle çalışacağına, kimleri transfer edeceğini tehtikar bir şekilde dillendirmesi, hele "Seni taraftarla göndereceğim, ben sokakta büyüdüm, çelik çomak oynadım..." türü ifadeleri asla ama asla kabul edilebilir değildir.

Haberin Devamı

Elbette eleştirir, öneri getirebilir Aziz Bey. İyi de 26 Haziran'daki kongreye iki gün kalmışken, orada her düşüncesini, önerisini rahatlıkla dile getirmek şansı varken bu basın açıklaması iyi niyetle bağdaşıyor mu?

Ali Koç'un eleştirilecek çok yanlışı var, say say bitmez.

En başta da Comolli tercihi. Aykut Kocaman'la hemen yolları ayırması v.s, v.s.

Doğrusu hiç yakışmadı efsane başkana bu dil ve üslup.

YORUM YAZ