MENÜ

Üç puanda da önemli!

Abone Ol Google News

Beşiktaş üç puandan da önemli bir galibiyet aldı dün akşam. Salih "Var da yok" adeta. Katkısı olmadığı halde gördüğü kırmızı kartla takımını ikinci yarının tamamına yakın bir süre bir kişi eksik bıraktı.

Haberin Devamı

Ahmed Musa'yı izleyince Beşiktaş'ın Raşid Gezzal için harcadığı zaman ve bulunduğu özveriye acıyor insan. Keza benzer şey Rıdvan Yılmaz ve N'Sakala konusunda da geçerli, Futbol Federasyonunun saçma sapan yabancı oyuncu konusundaki dayatmasını göz önünde bulundurursak bence.

Misal, Türkiye Futbol Federasyonu bu popülist kararı dayatmasa dün akşam büyük olasılıkla Atiba'yla başlardı Sayın Sergen Yalçın. Hayır, şunu anlamıyorum ; Türkiye eğer serbest piyasa ekonomisiyle yönetiliyorsa, yani rekabeti siyasetinin omurgası haline getirmişse (ki, bu satırların yazarı liberalizme şaşı bakıyor) o zaman gereğini yapsanıza kardeşim. Yerli yabancı olmaz, iyi-kötü futbolcu var dolayısıyla. Neyse, bu ayrı bir yazı konusu.

Sayın Süleyman Hurma müthiş bir futbol aklı ve yönetici vizyonuna sahip. Harika işler yaptı Trabzonspor, Samsunspor, Kayserispor'da. Başardıklarının daha büyüğünü şimdi de Fatih Karagümrük'te yapıyor. Her rakibe zor anlar yaşatacak bir takım kurmuş.

Haberin Devamı

Dolayısıyla maçın neredeyse yarısını bir kişi eksik oynadığı halde böylesi bir rakibe karşı sahadan galibiyetle ayrıldığı için Sergen Yalçın ve takımını kutluyorum.

Alex Teixeria mı? Tek kelimeyle majör bir futbolcu.

YORUM YAZ