MENÜ

Üç harika puan daha!

Abone Ol Google News

Gerçeği söylemek gerekirse Sayın Yanal, Fenerbahçelilerin duygularını okşayan 11'lerle sahaya sürüyor takımını ganelde. Ancak, futbol sadece duygu ve çoşkuyla oynanmıyor günümüzde. Aksine taktiğin belirleyici olduğu maçlar oynanıyor artık günümüzde. Öyle " Ben Fenerbahçe'yim, çöplüğümün horozuyum" denilecek günler değil artık bu günler. Rakip kim olursa olsun, Süper Lig'de Moses, Valbuena, Tolgay ve Zach'ı aynı anda sahaya dürmeden önce 40 kere düşünmeniz gerek. Aksi halde dün akşam da olduğu gibi ecel terleri dökersiniz kaçınılmaz olarak, hem de dolu dolu tribünleriniz önünde.

Haberin Devamı

Hoş, Vedat Muriç başta olmak üzere agresif oynamakla faüllü oynamayı birbirine karıştırdı genelde Okan Buruk'un öğrencileri. Halil Umut Meler kafası karışık şekilde yönetti bence maçı. Misal, daha ilk yarıda bile Vedat Muriç'in en az iki sarı kart görmesi gerekirdi. Evladı da olsa bu kadar çok faül yapan futbolcu hakemin sonuç değişmez, daha ilk yarıda oyundan ihraç edilirdi Kosovalı oyuncu. Çünkü, Ayev'in oyuna girdikten kısa süre sonra sarı kart gördüğü hareketin bir kaç katını yapan Vedat Muriç nedense hep hoş görüsüne mazhar oldu maalesef.

Haberin Devamı

Anlaşılan, Moses'in fizikgüç sorunu devam ediyor. Zach'ın Soldado'nun golünden hemen önceki harika katkısı dışında pek bir katkı yapmadığının da altını çizelim.

Oyunda kaldığı sürece müthiş katkı sağladı Valbuena. Gencecikmiş, futbola yeni başlamış gibi oynadı dün akşam. İnsan "Keşke biraz daha genç olsaymış" demekten alıkoyamıyor kendini.

Sonuçta, Beşiktaş maçından sonra dün akşam da geriye dönüş yaptı Fenerbahçe ve ikinci yarının en flaş takımı Rizespor karşısında 3 önemli puan alarak tehlike bölgesinden bir adım daha uzaklaştı sarı lacivertliler.

YORUM YAZ