MENÜ

Tükenmişlik Sendromu!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ile oynadığı futbol ve aldıkları sonuçlar arasında derin bir çelişki var gerçeği söylemek gerekirse. Şu kadro ehil bir teknik direktör yönetiminde haftada sadece 2 antrenmanla sahaya çıksa Süper Lig'deki takımların büyük çoğunluğunu yener her halde. Ama gözle görülür şekilde bir tükenmişlik sendromu yaşıyor Fenerbahçe.

Haberin Devamı

Geçen hafta Göztepe'nin 4-0 yendiği Antalyaspor'u yenemedi, hem de öne geçmişken. Geçen hafta Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yenen Adana Demirspor bu hafta Adana'da Kayserispor'u yenemedi.

Topa sahip olmak yüzdesinin üçte biri kadar üretemedi, pozisyona giremedi Fenerbahçe maalesef. Bir şans golü dışında elle tutulur pozisyon ve üretimi de olamadı nitekim dün akşam.

Garip şeyler oluyor kaç sezondur Fenerbahçe'de. Gelen gideni aratıyor deyim yerindeyse. Üçüncü teknik direktörle yarışa devam ediyor sarı lacivertliler. Ama hemen her gelen hoca resmen kulübün ve kadronun değer ve öneminin farkına varmıyor, bir önceki hocanın yanlışlarından ders çıkarmıyor aksine yanlışta ısrar ediyor.

Haberin Devamı

Yahu Nazım Sangare oynayacak durumdaysa sağ önde oynaması gereken Osayi Samuel'i sağbekte oynatmak nasıl bir öngörü veya saplantıdır.

Keza forvet arkasında oynaması gereken, oynadığında da takımının ofansif etkinliğini, üretkenliğini epeyce yukarı çekecek olan Mesut Özil'i ısrarla kanatta oynatmak nasıl bir saplantı ve öngörüdür bir türlü anlamış değilim, anlayabilmemde mümkün değil.

Nazım Sangare savunmanın sağına, Osayi Samuel de sağ öne geçince kadro kalitesine yaklaştı nitekim Fenerbahçe.

Gerçeği söylemek gerekirse topa sahip olmak dışında Nuri Şahin'in ekibi her istatistikte öndeydi dün akşam maçın tamamında.

Hakem Atilla Karaoğlan'ın çokça hatası oldu. Ama ilk yarıda Jose Sosa'nın ayak bileğini kıracak denli yapılan harakete kırmızıyı bırak sarı kart bile çıkarmaması onun vasat bir hakem olduğunun kanıtıdır. Var' dan bu konuda uyarı gelmemesi de gerçekten manidar geldi bana.

YORUM YAZ