MENÜ

Tribünler gibi sessiz maç!

Abone Ol Google News

Seyircisiz maçın ilk yarısı, tribünlerin sessizliği gibiydi ve golsüz bitti. Ve bu yarı adına her futbolseverin üzüleceği, hatta "Yahu bu mu yani" diyerek izlediği için pişmanlık duygusuna gömüleceği bir fotoğraftan başka şey kalmadı akıllarda.

Haberin Devamı

Fatih Terim çok deneyimli bir teknik direktör bu tartışılamaz. Ama böylesine önemli bir karşılaşmaya Belhanda'yla çıkması tartışılır kesinlikle. Galatasaray belki de Faslı yıldız faktörüyle ilk 45 dakikayı bir kişi eksik oynadı deyim yerindeyse. Çünkü bir an olsun 10 numara gibi oynamadı veya oynayamadı.

Sergen Yalçın'la kişilik kazanmış ve seviye atlamış adeta Beşiktaş. İlginç, futbol hayatı boyunca hücumcu olarak oynayan futbolcular teknik direktörlüklerinde adeta takım savunması uzmanı gibi takımlarını oynatıyorlar. Dün akşam Gakatasaray'ın kanatlardan gelmesini vd Falcao'nun istediği topkarla buluşamamasını böylece minimuze etti Beşiktaş. Boyd gibi bir hücumcu maçın tamamında neredeyse savunma yaptı. Keza Burak Yılmaz da neredeyse rakibe faul yaparak bitirdi maçı.

Haberin Devamı

Galatasaray Belhanda yüzünden çöpe giden ilk yarıya Faslıyla çıkmayınca maçı kazanmayı hakeden taraftı en azından ikinci yarıdaki futboluyla. Ama Feghouli ve Onyekuru gününde değillerdi ve üstelik tribünlerde öksüz ve yetimdi.

Dolayısıyla şampiyonluktaki iki önemli rakibi Başakşehir ve Trabzonspor'un puan kaybını avantaja dönüştüremdi sarı kırmızılılar.

Emre Akbaba yerine Belhanda'yla oynamanın faturası olarak ýazılması gerekir bence bu sonuç Fatih Terim'in hanesine.

Abdülkadir Bitigen bariz bir hata yapmadı ve gördüğü ve inandığına düdük çaldı, önü açık genç bir hakemimiz, yolu açık olsun.

YORUM YAZ