MENÜ

Teknik direktör zaafiyeti!

Abone Ol Google News

Eğri oturup doğru konuşalım. Fenerbahçe kadro olarak nereden baksanız yaklaşık olarak 200 milyon euroluk bir değere sahip. Buna karşılık Alanyaspor'un ise kadrosuysa en fazla 25 bilemedin 30 milyon euroluk değere sahip. Peki, dün akşam hem de Kadıköy'de kim daha bir takım gibi oynadı veya hangi kadroya teknik direktör eli değmişti? Bu soruların net bir yanıtı var; Hiç tartışmasız Alanyaspor takım gibi oynadı ve Fatih Tekke o mütevazi kadrosuyla İsmail Kartal'ın şampiyonluğa oynayabilecek iki 11'e sahip geniş ve kaliteli kadrosunu deyim yerindeyse atıl hale getirdi.

İlk 45 dakikada tek gol var, o da Fenerbahçe'den değil Alanyaspor'dan. Neden? Çünkü, koca Fenerbahçe golü yediğinde kaleci hariç sadece üç kişiyle kalesini savunurken rakip o anda dört kişiyle golü arıyordu ve zaten golü de Livakoviç'in çırpınmasına rağmen attılar.

Haberin Devamı

Dzeko artık kesinlikle adalelerine söz geçiremiyor. Tamam, Fenerbahçe'nin ikinci golünü attı belki, ya kaçırdıkları, ya yanlış tercihleriyle arkadaşlarını oyundan düşürmesi.

Sezon başından beri "Rade Kruniç" diyerek Kruniç ismini Fenerbahçelileri'n belleğine kazıdı İsmail Kartal. Arkadaş adam yıllar önce izlediğimiz eski Şilili Maldonado resmen. Ne yani Crespo bu Kruniç'ten daha az mı katkı sunuyordu? Ya da Lincoln Henrique bu Kruniç'ten daha fazla yararlı olmaz mıydı Fenerbahçe'ye?

Kimse kusura bakmasın, Fenerbahçe takım oyunu oynamıyor veya oynayamıyor. Belli futbolcuların gününde olmasıyla kazanmak da işte bu kadar oluyor. Sezonun yarısında Ryan Kent'i yok saymışsın, ikinci yarıda da takımında düşünmediğin için göndermek istemişsin ama dün akşam maçın bitimine sayılı dakikalar kala kurtarıcı olarak sahaya sürüyorsun onu. Böyle bir tutarsızlık takımda hiç sinerji yaratır mı Tanrı aşkına?

Haberin Devamı
YORUM YAZ