MENÜ

TEKNİK DİREKTÖR BU KADAR ÖNEMLİ İŞTE!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe çantada keklik olarak görülen bir maçı duran toptan attığı golle zarzor kazanabildi. Açıkçası bariz şekilde eli değmiş takımına Smudica'nin daha ilk maçında. Çeşitli nedenlerle yarım yamalak bir kadroyla maça çıktığı halde 90 dakikanın genelinde oyuna ortak oldu Rizespor.

Haberin Devamı

Valencia duran toptan attığı golün dışında pek etkili olamadı, hatta belki de sezonun en olumsuz performansiyla oynadı. Öyle etkili bir taktikle oynadı ki misafir takım, Szalai, Gustavo ve Nazım Sangare dışındaki futbolcular kalitelerinin kıyısına bile ulaşamadı.

Bright Samuel Odayı çok beğendim. Erol Hoca formayı dağıtmak konusunda adil davranırsa Nijeryalı kesinlikle Valecia'yi kulübeye gönderir.

Her şeye rağmen çok önemli bir galibiyet aldı bence Fenerbahçe. Çünkü eğer bu kadar çok eksiği olmasa misafirin Erol Bulut büyük ihtimalle düş kırıklığı yaşayabilirdi. Tabi eğer Rizespor takımı Rumen hoca yerine Tomas yönetiminde dün akşam sahaya çıksa büyük olasılıkla farklı kazanacaktı sarı lacivertliler. İşte bu kadar önemlidir teknik direktör bir takım için.

Haberin Devamı
YORUM YAZ