MENÜ

Tam bir düş kırıklığı!

Abone Ol Google News

Sayın Ersun Yanal çok iddialı konuşmuştu Ziraat Türkiye Kupası adına, anımsayın. "Bu kupayı kazanacağız" türü bir iddiada bulunmuştu. Eh, ne demiş eskiler "Büyük lokma ye büyük konuşma"

Haberin Devamı

Büyük konuşarak, atarak tutarak oynanmıyor artık futbol, bu gerçeği herkesten önce Sayın Ersun Yanal gibi iddiası olanlar görmeli. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Altay'a boyun eğen Ümraniyespor bir kez daha Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nın dışına itti gördüğünüz gibi. Hem de hak ederek, bileğinin hakkıyla.

Sayın Yanal dün akşam Bursaspor karşısına çıkan takımdan tam 6 kişiyi kenarda tutarak sahaya çıkardı ekibini. Ama Bursa'da ilk yarıda oynanan futbolu, ortaya konulan mücadeleyi bile mumla arattı dün akşamki takım ne yazık ki. Resmen birbirinin dilinden anlamayan bir futbolcu grubuydu sarı lacivertliler. Kaplumbağa hızıyla oynayan, özgüven denen duyguyu kaybetmiş bir takım ve zordaki arkadaşının yardımına koşmayan, pas opsiyonunu akıl etmeyen futbolcular.

Tamam, kalite sorunu var, anladık. Ama çok kalitesiz kadrolardan bile daha iyi verim alan hocalar var pekala. Örnek mi? İşte Sergen Yalçın, işte Hikmet Karaman.

Haberin Devamı

Slimani'den medet ummak bile Sayın Ersun Yanal zuldür. Ve bu Slimani'ye uzun süre sabretti hoca. Bu kadarı olsa olsa kaderciliktir Ersun Hocam, kusura bakma.

Bir de şu "seyircisiz maç" cezası var tabii insanın içini acıtan. Oysa çalgısız düğün ve duvaksız gelin demektir seyircisiz maç resmen. Lütfen bu garabete mahkum etmeyin bizi artık ey yetkililer, ne olur.

YORUM YAZ