MENÜ

Sorun da çok, soru işaretleri de!

Abone Ol Google News

Falcao, Muslera, Andone, Liyundama. Çok önemli

Haberin Devamı

4 futbocusundan yoksun olarak sahaya çıktı dün akşs

am sahaya Gakatasaray, hem de Süper Lig'in en değerli kadrolarından birine sahip Başakşehir karşısında.

Bir futbolcu ya şiddetli darbeden ya profesyonel olarak yaşamamaktan ya da yaptığı antrenmanın sorunlu olmasından ötürü ciddi sakatlık sorunu yaşar.

Sayın Mustafa Cengiz, Falcao'nun sakatlığını mealen şöyle açıkladı; Çok istekli ve hırslı olduğu için defanstan top çıkarmak için bile koştu ve sakatlandı.

İyi de sezon başına 5 milyon euro'yu defanstan top çıkarmak adına mı yoksa rakip filelere gol atsın diye mi aldınız siz Falcao'yu. Ayrıca bu nasıl bir profesyonellik anlıyışı Tanrı aşkına?

Bana sorararsanız dün akşam iki takım da galibiyeti hakeden bir oyun oynamadı. Kontrollü ve dengede giden bir karşılaşmaydı ve atanın kazanacağı bir maçtı dün akşamki karşılaşma ve zaten atan da kazandı.

Galatasaray topu ve oyunu maçın genelinde rakibe vermedi elbette ama maçı kazanacak akıl, oyun ve beceri de sahaya koyanadı dün akşam. Ömer Bayram ve Emre Taşdelen biraz da Lemina dışında "Bu maçı kazanalım" demedi sanki vasatı aşmayan performanslarıyla diğer sarı kırmızılı futbolcular.

Haberin Devamı

Fegholi maalesef geçen sezonki ve İspanya'daki performansının yarısını bile sergileyemiyor bu sezon. Emre Mor için en önemli şey imajı. Galatasaray ve futbol onun için ikinci planda hala ne yazık ki.

Adem ve Babel de üretemeyince atanın kazanacağı maçtan 3 puanla ayrılan taraf Okan Buruk'un öğrencileri oldu doğal olarak.

Açıkçası Galatasaray'da sorun da çok soru işareti de.

YORUM YAZ