MENÜ

Sorumlu sayın Güneş'tir!

Abone Ol Google News

Maalesef, Beşiktaş guruptan çıkamadı. Sorumlu kim? Tabii ki Şenol Güneş.

Haberin Devamı

Şu bir gerçek, Sayın Güneş eşik sayılabilecek hiç bir maçtan yüzakıyla çıkamıyor, ekibini maçın önemi ve rakibin özelliklerine göre sevk ve idare edemiyor.

Düşünün, kaç sezondur her fırsatta Şenol Güneş'in karizmasını çizen Ricardo Quearesma (sakatlık ve cezalı olması dışında) her defasında kadro ve ilk 11'de ama Orkan Çınar iki sezondur gurbette. Vagner Love, Uefa Avrupa Ligi'ndeki kadroda ama Güven Yalçın ve Atiba Hutchinson kendilerine bu kadroda yer bulamıyorlar.

E, hani biz elinddkş kadroyu çok iyi değerlendirdiği, hakedene forma verir fiye göklere çıkarıyorduk Sayın Güneş'i. Biz mi bakar gördük yoksa Şenol Güneş mi kendisinden, doğrularından uzaklaşmaya başladı son 2 sezonda? Keşke bu sorunun cevabı ikinci şık olmasaydı, ama maalesef doğru cevap (b)şıkkı.

Sayın Şenol Güneş ne yazık ki, hayati önemi olan maçlarda doğru taktik ve stratejiler benimseyip uygulayamıyor. Ta 1996'tan beri bu zaafı devam ediyor. Anımsayın, 1996'da beraberlik halinde şampiyon olacakken ve (1-0 öne geçtiği halde) Fenerbahçe'ye ikinci, üçüncü golü atmak sevdasıyla Trabzonspor'u oynattığı için Oğuz ve Aykut'un attığı gollerle şampiyonluğu alıp rakinine vermişti adeta.

Haberin Devamı

Dün akşam da benzer bir filim izledşk sanki. Beraberlik yetiyorken, kontrollü oyunu seçmesi gerekirken ne bu gerçeği, nede İskandinav futbolunun inatçılığını, dayanıklılığını hesaba kattı ve maaalesef, Beşiktaş, Sayın Güneş'in bu zaaflarından dolayı Avrupa'ya veda etti ne yazık ki. Gerçekten yazık, hem de çok yazık.

YORUM YAZ