MENÜ

Sorumlu Ersun Yanal'dır!

Abone Ol Google News

Korku dağları bekliyor adeta. Bu kadar mı esir olur insan kaygı ve endişeye. Gel de anlat Sayın Ersun Yanal'a. Yedek kulübesinde Faletta ve Adil Rami gibi iki önemli stoper var ama Sayın Yanal ısrar ediyor Jailson'da. Kadro kalitesi ve derinliği güme gidiyor doğal olarak.

Haberin Devamı

İlk yarıda 0/0 77'yle topa sahip olan taraf Fenerbahçe. Ama gene de golü bulan ve daha çok gol şansı yaratan Ankaragücü. Tam bir tezat yani. Neden, çünkü bu sezon maçlarını büyük çoğunlukla rakiplerine topa sahip olmakta tur bindirerek oynasa, etkili başlangıçlar yapıp her anlamda bariz üstünlük kursa da bu çok yönlü üstünlüğünü skora yansıtmakta zorlanıyor, yetmiyor biraz da Jailson faktörüyle çok basit goller yiyiyor Fenerbahçe.

Zira Sayın Ersun Yanal çok tedirgin. Onun bu psikolojisi öğrencilerini de avucunun içine almış anlaşılan. Aksi halde bu takım panikleyerek telaşa memurlarını çağrıştırarak oynamazdı haftalardır.

40'a merdiven dayamış Emre Belözoğlu'na itimat ediyor ama Ferdi Kadıoğlu gibi gencecik bir futbolcuya güvenmiyor. Dirar'ın görevli olduğu savunmanın solunu otobana çevirdi Ankaragücü, ama Hasan Ali kulübede oturuyor.

Haberin Devamı

Elindeki kadronuñ değerinden, rakibi analizden olsa olsa bu kadar bihaber olabilir ancak bir teknik direktör. Her fırsatta "Şampiyon olacağız" diyerek konuşacağına rakibi analize ve kadrosundan en iyi verimi almaya kafa yorsa hoca Fenerbahçe şu anda kötü ihtimalle 47 puanla liderlik koltuğunda oturmuş olacaktı.

Antalyaspor, Kayserispor ve Ankaragücü ligdeki ender galibiyetlerini Fenerbahçe'ye karşı nasıl alabildiler sanıyorsunuz.

Açıkçası mental anlamda dibe vurdu Fenerbahçe ve bunun tek sorumlusu da Sayın Ersun Yanal'dan başkası değil.

YORUM YAZ