MENÜ

Soru sormak zamanı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıktı dün akşam Kupa maçında. Hoş, pozisyon üretemedi, tehlike yaratanadı ilk yarıda Kayserispor belki ama mücadele etti ve sorun çıkardı gene de Fenerbahçe'ye.

Haberin Devamı

İlginç olan şu elbette; Yahu Fenerbahçe neden Kayserispor maçlarında kekeme futbol oynuyor? Açıkçası Kayserispor tüm maçlarını Fenerbahçe ile oynasa şu anda ilk 10 içinde olurdu her halde Süper Lig puan cetvelinde.

Yahu bu Kayserispor daha geçen hafta Alanyaspor'dan tam 5 gol yedi. Tamam, topa sahip olmakta bariz şekilde üstündü sarı lacivertliler, ama gene de 2 farkla öne geçmesine rağmen hayli zorlandılar ilk yarıda bariz üstünlük sağlamak adına.

Jailson kusursuzdu. Kruse kendi geçmişini arattı resmen. Ferdi ve Deniz mahçup etmediler. Gustavo mu? Kesinlikle birinci sınıf bir futbolcu. Tam bir lider her açıdan Brezilyalı yıldız futbolcu. Tolgay mı? Maalesef, kredisini tüketmekte ısrar ediyor gurbetçi futbolcu. Adil Rami belki eski günlerini özletiyor ama hiçte fena değildi. Eh, kalite böyle değerli bir ayrıcalık işte, yaş ilerlese de kalite baki kalıyor sonuçta gördüğünüz gibi.

Haberin Devamı

Kayserispor'un gencecik futbolcusu Emre Demir ise düş kurmak adına ümitlerimizi suladı gelecek adına. Mevlüt Erdinç gol atmasına karşın pek güven vermedi bana kalırsa.

Ersun Yanal mı? Kendisine sorması gereken çok soru var bence. Süpe Lig'de 18 hafta boyunca 2 galibiyetinden birini de size karşı almış Kayserispor...Düşündürücü değil mi?

YORUM YAZ