MENÜ

Sörloth ve Uğurcan'ın gecesi

Abone Ol Google News

Beşiktaş adına devam veya tamam maçıydı Trabzonspor maçı. Ama böylesine önemli maçta neredeyse kalesine gelen ilk şutta kalesinde golü gördü siyah beyazlılar. Karius maalesef bir kez daha düşkırıklığı yaratınca ilk yarı bitiminde soyunma odasına üzgün olarak gitmek zorunda kaldı Sergen Yalçın ve öğrencileri.

Haberin Devamı

Aslında üçüncü bölgeye gelene kadar her şeyi değilse bile çok şeyi yaparak oynadı Beşiktaş. Fakat Lens tam bir fiyaskoya manken olunca Gökhan Gönül'le uyum sağlayamadı, dolayısıyla Burak Yılmaz da atıl hale geldi.

E, tabi girdiği ilk ciddi pozizyonu golle sonuçlandıran Sörloth ve kalesinde devleşerek akıl almaz kurtarışlar yapan Uğurcan'a da haklarını teslim, hatta bu ikiliyle yenilgiden kurtuldu Trabzospor resmen.

Mesela, ikinci yarının başında Burak Yılmaz'ın Uğurcan'a teslim ettiği topu Sörloth kesinlikle gole dönüştürürdü büyük bir ihtimalle. Ancak Burak hiç olmazsa Lens gibi vazgeçmiyor, hep oyunun içinde kalıyor. Nitekim Boateng'in attığı gol Burak'ın serseri ortasından geldi gördüğünüz gibi.

Haberin Devamı

Takım oyunlarında oyuncunun kendisine güvenmesi önemlidir hiç şüphesiz. Ancak kolektif bir düşünceyle arkadaşlarına güvenmek çok daha önemlidir. Misal 2-1 öndeyken kendisine oranla daha müsait durumda olan Burak Yılmaz'a topu çıkarsa Tyler Boyd maç 3-1'e gelecek vr msç bitecekti Beşiktaş adına.

Sözün özü şu, Sörloth birinci sınıf bir golcü ve Uğurcan da dünyanın sayılı kalecilerinden. E, zaten şu andaki başarısının altında bu ikilinin imzası var bence. Şöyle söleyelim, eğer Sörloth ve Uğurcan Beşiktaş formasıyla sahada yer alsa abartmıyorum 4, 5 farkla maçı kazanırdı her halde ev sahibi takım.

YORUM YAZ