MENÜ

Slimani'yle olmaz!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin ligin ilk yarısını küme düşmek potasında bitirmesinin birden fazla nedeni vardı şüphesiz. Ama her halde en önemli nedeni defansta Neustadter'in orta sahada Yassine Benzia'nın ve gol bölgesinde de İslam Slimani'nin beklenmedik düzeyde düşkırıklığı yaratmalarıydı.

Haberin Devamı

Kupa maçında da en önemli zaafiyeti buydu sanırım sarı lacivertli takımın. İlk yarıda yaklaşık 40 dakika (topa sahip olmak dışında) daha efektif olan taraf Ümraniyespor'du nitekim.

Slimani 29 ve 42'de benim bile hem de bu yaşımda gole dönüştürebileceğim pozisyonları değerlendiremedi maalesef. Benzia da farklı değil vatandaşından insanı fıtık, kalitesini inkar etmekte.

Eljif Elmas mı? Bol bol faul yapıyor. Maçta da arkadaşlarını daha ikinci yarının başında yalnız bıraktı arkadaşlarını Makedon futbolcu sorumsuz ve kontrolsüz müdahalesiyle, hem de ilk yarıda ikaz edilmişken hakem tarafından.

Elbette bu tür iki ayaklı maçlarda tek farklı yenilgi abartılamaz ve büyük ihtimalle rövanşta amacına ulaşacaktır Sayın Ersun Yanal. Çünkü artık "Gazozuna maç" olmaktan çıktı resmen bu sezon Ziraat Türkiye Kupası maçları Fenerbahçe için ve önümüzdeki sezon Avrupa'ya gitmenin en önemli ve kestirme yolu budur zira.

Haberin Devamı

Zamana çok büyük ihtiyacı var ve dolayısıyla Sayın Ersun Yanal'ın işi zor biliyorum. Ama gene de Slimani ve Benzia'dan medet umması aşırı derecede iyimserlikten başka birşey değil ne yazık ki.

YORUM YAZ