Skor çok iyi!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe nicedir kalitesi ve hedefiyle bağdaşmayan bir futbol oynuyor. Adeta akortsuz enstrüman gibi. Takım olarak da bireysel olarak da sanki biraz düşüş içinde sarı lacivertliler. Ferdi hariç, Sebastian Szymanski, Dusan Tadiç, Edin Dzeko da dahil, eski performansına kimse ulaşamıyor maalesef. İsmail Yüksek bile dün akşam ilk yarıda çok hata yaptı. Dolayısıyla son çeyrek hariç ilk yarıda daha etkili olan taraf Antalyaspor'du.

Haberin Devamı

32'de rakip kale önünde kalitesine yakışmayan vuruş, artı 47'de hatalı taç atışı yaptı Tadiç mesela. 30'da Szymanski düş kırıklığı yarattı keza .Cengiz Ünder'in golü çok güzeldi, ama o golün asistini yapan İsmail Yüksek'in çevre görüşünü ve doğru tercihini de alkışlayalım.

Gerçeği söylemek gerekirse ikinci yarının özellikle son çeyreğinde de topa daha çok sahip olan, gol için çırpınıp duran ve rakip kalede tehlike üstüne tehlike yaratan taraf Sergen Yalçın'ın öğrencileriydi. Açıkçası resmen köşesine çekilen boksörü andırdı ikinci yarının son çeyreğinde Fenerbahçe.

Buna rağmen Sayın İsmail Kartal'ın Michy Batshuayi'i oyuna oldukça geç almasını yadırgadığımı söykemek zorundayım. Edin Dzeko'nun kariyerine şapka çıkarılır. Ama ne yazık ki yaşlandı ve sırf bu nedenle tüm iyi niyetine rağmen beklentilerin altında kalıyor katkısı nicedir.

Neyse ki, Sayın Kartal, Batshuayi ile birlikte geriden oyun kurmak üstadı olan Leonardo Bonucci'yi de oyuna aldı da ikinci golü bularak rahatladı Fenerbahçe. Hem de Antalyaspor'un kurduğu baskıyla bunaldığı dakikalarda. Üstad Bonucci tek ve uzun bir pasla topla buluşturdu Batshuayi ve Belçikalı da ancak nitelikli golcülere has bir vuruşla farkı ikiye çıkardı ve zor maçı kolaya çevirdi.

Haberin Devamı

Açıkçası futbolu ahım şahım değildi dün akşam Fenerbahçe'nin ama aldığı skor çok iyiydi.

YORUM YAZ