MENÜ

Sırattan geçti

Abone Ol Google News

Gümüş, pırlanta hatta altın değerinde 3 puan aldı Fenerbahçe. Galibiyeti hakeden bir oyun oynadı mı? Bence tartışılır. İlk yarıda göz açtırmadı Sivaspor sarı lacivertlilere. Yetmedi ikinci yarıda da kafa tutmaya devam etti Hakan Keleş'in öğrencileri. Fenerbahçe de kafa tutulacak şekilde oynadı zaten. İlk yarıda rakip kaleyi sadece 1 kere buldu misal Soldado'nun cılız kafa vuruşuyla.

Haberin Devamı

Sivasspor maçın tamamında kendi evinde oynuyormuşcasına cüretkardı. Neden? Çünkü edilgen, reorganizeydi, panik ve stresin elinde gerim gerimdi Fenerbahçe. Yeni yetmelerden oluşmuş bir 11 giymişti adeta çubukluyu. Bir türlü sakinleşemedi, üstünlük kuramadı oyunun genelinde Sayın Ersun Yanal'ın öğrencileri. Dolayısıyla ne yaptığını bilen futbolcuyu mumla aradık sarı lacivertliler adına, taaki Mehmet Ekici oyuna girene kadar.

79'da Ayev'in adeta kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı gol aslında Fenerbahçeli futbolcuların psikolojisini anlatmaya yeter de artar bana sorarsanız.

Bence Tolgay ısrarı artık lükse kaçıyor. Oysa ki, Jailson ve Alper Potuk'un Tolgay'dan daha yararlı olabilecekleri çok ana çok aşikar. Tamam Tolgay'ın kumaşı tartışılsmaz, bu bir gerçek. Ancak, maç eksiği ve kondisyon sorunu her futbolcunun performansı ile kalitesi arasında çelişki yaratır, bunu da unutmayalım.

Haberin Devamı

Açıkçası hakedip etmediği tartışmaya açık olan bir galibiyet alarak resmen Sırat'tan geçti Fenerbahçe ve tehlike bölgesinden biraz daha uzaklaştı. Ancak altın değerindeki bu 3 puan bile Fenerbahçe'nin hala iyi oynamadığını, bir türlü takım olamadığını görmezden gelmemize asla gerekçe olamaz.

YORUM YAZ