MENÜ

Sırat'tan geçiyoruz adeta

Abone Ol Google News

Acımasız savaş, vahşet ve kıtlıklar yaşamış insanlık. Ama en çok covid 19 karşısında ne yapacağını bilemez hale düşmüştür her halde. Dilerim kısa sürede sona erer bu çaresizlik.

Haberin Devamı

Ama görünen oki ancak birlikte hareket edip ciddi bir dayanışma yaratmadıkça süreç uzayacak. Dolayısıyla her kesim ve kişinin harfiyen kurallara uyması, elini vijdanına koyması, boyaynasının karşısında enikonu muhasebe yapması şart. Küçük hesaplar yapmak, aidiyetlerle tutum belirlemek zuldur artık.

Dolayısıyla Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzospor ve Bursaspor başta olmak üzere tüm kulüp yöneticileri (eskiler de dahil) geçmişteki savurganlıkları ve sorumluluklarını yükümlülüğe dönüştürmelidir. Ders çıkarmak zamanı olduğuna göre hiç birimiz azade değiliz bu hesaplaşmadan.

Tüm aktör ve paydaşları için geçerlidir söylediklerim. Sayın Rıza Çalımbay Mert Hakan Çandaş'ı star yapmanın gururunu taşıyorsa Sayın Ersun Yanal da Deniz'i, Ferdi' yi, Mehmet Ekici'yi sezonboyunca sıradanlaştırmanın azabını çekmek zorundadır. Dolayısıyla Fenerbahçe'ye hatırı sayılır bir bağış yapabilir pekala. Keza Sayın Mustafa Denizli başta olmak üzere şaşaalı günlerinde teknik direktörlük yapanlar Eskişehirspor'a yardım elini uzatmalılar.

Haberin Devamı

Tarık Çamdal'ın 5 milyon dolara Galatasaray'a Serdar Kesimal, Mehmet Topuz ikilisini Fenerbahçe'ye 10 küsur milyon dolara gelmesinde sorumluluğu olan yöneticiler şimdi kulüplerine ciddi şekilde yardım etmek zorundadırlar bence, tabi kulüplerini gerçekten seviyorlarsa.

Bournemouth fc'nin teknik direktörü Eddie Howe maaş indirimine gitti. B. Mönchen gladbachin futbolcuları da. Bizim teknik direktör ve futbolcularımız yardım kampanyalarına katıldılar, biliyorum. Ama futbolun bu en önemli aktörlerinin (daha fazla zora düşmemesi için) kulüplerine dd yardım etmeleri gerektiği inancındayım.

Çünkü bu alçak virüsün üstesinden gelebilmenin en önemli yolu dayanışmak, kenetlenmek ve "bircan" haline gelmektir.

YORUM YAZ