MENÜ

Sayın Terim!

Abone Ol Google News

Sevgili hocam, siz adının karşısında "Başarı" yazan bir hocasınız. Ülkemize ilk ve tek UEFA KUPASI Şampiyonluğunu kazandırdınız. Milan gibi Avrupa'nın sayılı bir kulübünü çalıştırdınız. Ulusal takımlarımızın önemli başarılarında pay sahibiziniz.

Haberin Devamı

Peki, bunca başarı ve deneyimden sonra Fenerbahçe kompleksiyle sendelemek, yerel argümanlarla sahne almak size ve vizyonunuza yakışıyor mu?

Fenerbahçe'ye karşı 2 önemli puan kaybettiniz. Size göre bunun ana nedeni hakem hatalarıydı, haklı olabilirsiniz. Ama siz lider yada komutansınız. Peki bir komutanın asli görevi pire için yorgan yakmak mı yoksa kriz yönetmek mi?

İmam ve cemaat hikayesini siz de biliyorsunuz. Fenerbahçe maçında 2 puanı hakem hatasıyla kaybetseniz bile maç bitiminde sizin, yardımcınızın ve çok önemli bazı futbolcularınızın sağduyudan uzaklaşarak aldıkkarı cezaların Galatasaray'a çıkardığı ağır faturayı gördünüz değil mi? Hocam, bu nasıl profesyonellik, bu nasıl liderlik?

Dün akşam Schalke delikanlı gibi oynamak yerine L. Moskova'ya (argo deyimiyle) yatsa (ve Gakatasaray Avrupa Kupası'na bile gidemese) nasıl bir savunma yapacaktınız acaba gurubun böylesinde yaşattığınız düşkırıklığı için? Yada siz, Fenerbahçe maçından sonra (gerekçenizde haklı olsanız bile) o denli gerilip ve germeseydiniz acaba dün akşam Rodrigues, Onyekuru ve Eren o net pozisyonları golle sonuçlandırmazlar mıydı?

Haberin Devamı

Doğrusu bu Fenerbahçe kompleksi, her sendelemenizde birilerine suçu ve günahı fatura etmeniz size yakışmıyor ve ben de dahil azımsanmayacak sayıda insanı da üzüyor.

YORUM YAZ