MENÜ

Sadece skor iyi!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe erken sayılacak bir dakikada golü buldu aslında. Bu da önemlidir altan kurtulmaya çalışan bir takımla oynuyorsanız. Ancak avantajın böylesinin değerini önemsemedi Ersun Yanal'ın öğrencileri. Sakin kalamadılar nedense. Gustavo ve Deniz Türüç hariç telaşlı davrandı çoğu Fenerbahçeli futbolcu. Geçen haftanın süper starı Ozan Tufan bile kapasitesinin gereğini yapamadı maçın önemli bölümünde. Normalde gözü kapalı gole dönüştürebileceği pozisyonları harcadı kaptan.

Haberin Devamı

Sayın Aykut Kocaman'ın yıllar öncesinden benimle paylaştığı ve benim de altına imza atacağım bir tespiti var; Futbol sadece gördüklerinizle sınırlı değil, içinde onlarca öykü barındırır" demişti mealen. Felsefi elbette, ama gerçekten de öyle.

Dolayısıyla açımasız davranmak istemiyorum ve mutlaka bilmediğim, bilemediğimiz şeyler vardır arks planında Fenerbahçe'nin geçen haftaki görüntüsünün bu kadar uzağına düşmesinin.

Bence 19'da Vedat'a yapılan kesinlikle penaltıydı. Ama Halil Umut Meler gözünün önündeki görüntüye gözlerini kapadı, Var da ne hikmetse uykladı. Tıpkı Orhan Ovacıklı'nın maçın tamamında kartlık sertlikle oynamasının es geçilmesi gibi hem de.

Haberin Devamı

Gustavo yukarı çekiyor Fenerbahçe'yi, bu bir gerçek. Deniz Türüç de ona eşlik ediyor. Dolayısıyla Rizespor'un sertliği abarttığı bir karşılaşmada 3 puanla ayrılmak önemliydi ve sarı lacivertli takım çok iyi oynamasa da bir çok futbolcusu geçen haftaki performansını aratsa da altın değerinde 3 puan alarak devreyi tamamladı.

Bu arada şunun da altını çizelim, tamam bu satırların yazarı yabancıya kesinlikle karşı değildir. İyi de Max Kruse ve Younes Belhanda''ya verilen şansın, tanınan kredinin yarısını kendi çocuklarımıza tanımak bu kadar zor mu Sayın Yanal, Sayın Terim?

YORUM YAZ