MENÜ

Rüya gibi...

Abone Ol Google News

Oyunu bu denli üst düzeyde iki yönlü oynadı her halde ulusal takımımız. Zeki Çelik, Fanatik Gazetesi'ndeki röportajında "Galibiyet için oynayacağız" demişti, amma da abartıyor ha demiştim içimden. Haksızlık yapmışım demekki.

Haberin Devamı

Pozizyon vermeden Fransa'ya karşı ilk yarıyı 2-0 önde bitirmek nesiller boyu anlatılacak bir hikayedir bence. Baş rolde Kaan Ayhan ile Hasan Ali vardı kesinlikle. Ama Merih Demiral, Zeki Çelik, Dorukhan Toköz, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve diğer oyuncularımız da Kaan Ayhan ve Hasan Ali Kaldırım'la yarıştılar resmen üstdüzey performans segilemek adına. Tabii ki, kritik anlarda sahneye çıkan Mert Günok ve mücadele adına oyunununu iki yönlü olarak zirveye taşıyan Kenan Karaman'ı da unutmayalım. İnancın, güvenin ve kenetlenmenin yıllar yılı belleklerden silinmeyecek pozunu verdi dün akşam Konya'da tek kelimeyle Şenol Güneş'in öğrencileri. Kime karşı mı? Şu ana kadar hiç yenemediğimiz Son Dünya Kupası Şampiyonu Fransa'ya karşı. Anlayacağınız, Avrupa'nın en kaliteli ve zengin kadrosu karşısında göğsümüzü kabarttı işte bu müthiş çocuklar. Rüya dediğimiz tam da bu yani.

Haberin Devamı

Açık konuşalım, eğer maçtan önce eğer "Beraberlik verelim, olur mu?" dense her halde "Hayır olmaz, biz yeneriz Fransa'yı" diyecek kişiye rastlamak mucize olurdu kanımca.

Üçte üç yaptık sonuçta. Hem de gurubumuzun en güçlü takımına karşı. Ne diyelim, yolunuz açık Sayın Güneş, devamını getirirsiniz dilerim sevgili çocuklar, teşekkürler yürekten hem de.

YORUM YAZ