MENÜ

Rahat kazandı

Abone Ol Google News

Maçın tartışmasız yıldızı Pelkas'ti. Ona eşlik edenler de sırasıyla Mert Hakan, Ozan Tufan ve Thiam'di. Tabi bu arada ilk kez savunmanın solunda oynadığı halde hiç sırıtmayan Sadık Çiftpinar'in hakkını da teslim edelim.

Haberin Devamı

Açıkçası dün akşamki maçın başrol oyuncusu Yunanlı yıldız Pelkas'ti.

Sinan Gümüş mü? Kendisini enkonu gözden geçirmeli. Çok ve gereksiz yere yerde yatıyor veya hakemi zora sokup rakibi töhmet altında bırakmaya odaklanıyor. Oysa futbol oynamaya daha çok odaklansa hem kendisi hem de takımı kazanacak.

Valencia tam bir kalite. Gostavo da öyle. Ferdi Kadıoğlu daha çok süre oynamayı hakediyor, Sayın Erol Bulut bu gerçeği artık içsellestirmek zorunda. Aksi hâlde başında bulunduğu oyuncu gurubunu adaletli davrandığına inandıramaz ki, bu bir futbol takımı için çok büyük bir dezavantaj.

Hakemler bu sezon büyük hayalkırıklığı yaşatıyor ülkeye, maalesef. Pazar akşamı Beşiktaş'a çalınan penaltıdan daha fazla net penaltıydı dün akşam Sinan Gümüş'e yapılan. Bu hayli manidar bir durum.

Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'in hakem himayesine ihtiyacı yok, lütfen hakemler bu gerçeği ezberleyip ve içsellestirmek zorunda olduklarını unutmadan maçlara çıksın.

Haberin Devamı

Cisse mi, Thiam mı? Tabi ki, Thiam. Umarım Sayın Erol Bulut da artık bu gerçeğin ayırdına varmıştır.

YORUM YAZ