MENÜ

Pereira sorun oldu artık!

Abone Ol Google News

Hayır, madem Miha Zajc bu kadar önemli değerliyse aynı bölgeye Crespo ve Meyer'i neden transfer ediyorsunuz, bu nasıl bir kadro mühendisliğidir Sayın Ali Koç ve Sayın Vitor Pereira lütfen söyler misiniz?

Haberin Devamı

Gustavo etkisiz eleman gibi. Kariyerini inkar eden bir performansla oynuyor haftalardır. Vitor Pereira'nın "Değerlisi" Zajc da Gustavo gibi etkisiz kalınca Fenerbahçe'nin orta sahası deyim yerindeyse atıl hale geldi maalesef.

Maçın geride kalan süresini ve olası sakatlıkları hesaba katmadan üç değişikliğe biraz erken gittiği için ilerleyen bölümde takımının Valencia'nın sakatlığıyla bir kişi eksik oynamak zorunda kalmasına sebep olan da keza Portekizli teknik direktördür bence.

Şüphesiz Attilla Szalai, Pelkas, Nazım Sangare, hatta kaleci Altay dahil Fenerbahçe'nin kadrosunu oluşturan futbolcuların önemli bir bölümünde düşüş gözlediğimizin altını da çizmek zorundayız kalın bir çizgiyle. Bu fotoğrafın ortaya çıkmasında asıl sorumluluğun Sayın Vitor Pereira'ya ait olduğunu söylersek yanılmış olmayız her halde.

Haberin Devamı

Serdar Dursun'un bu kaçıncı yanlış tercihi ve yeterdiz vuruşu, saymadım. Dün akşam da ne golü atabildi nede sağdaki müsait arkadaşını gördü veya görebildi gurbetçi futbolcu.

Şu bir gerçek Sayın Vitor Pereira hala Türkiye'nin en değerli ve önemli kulüplrindenden birinde teknik direktörlük yaptığının farkında değil. Dolayısıyla da üst üste üçüncü yenilgisini almaktan kurtulamadı yaptığı tercihlerle.

Devşirmelerle abad olunsa Osmanlı İmparatorluğu tarihe karışmazdı, birilerinin bu gerçeği Portekizli teknik direktöre anlatması şart. Ferdi'den solbek, Osayi'den sağbek yaratmaya çalışıyor hala ırmağı tersten yüzmek ısrarından ötürü.

Sonra madem oynayacak durumdaysa neden İrfan Can'ı ilk onbirde sahaya sürmüyorsun arkadaş. İdeal sağbek ve solbekin yokken ve Miha Zajc da senin vazgeçilmezinse neden Mert Hakan, Sosa da yedekte bekliyorken Crespo ve Meyer'i önereyorsun veya alınmasına "Olur" diyorsun.

Bu kadro asla şu yaşananları haketmiyor. Bence Vitor Pereira gerçekle inatlaşmakta ısrar ediyor.

Dolayısıyla aklın yolu bir. Bu kadro kaliteli ve değerli. Ama bu sistemi oynayamadığı da diğer bir gerçek. Bence Sayın Ali Koç kararlı bir tavırla Vitor Pereira'yla oturup hesaplaşmak zorunda. Yani ya kadronun yapabileceklerine dönecek Portekizli teknik direktör yada 'Bana izin, hoşça kalın" diyecek.

YORUM YAZ