MENÜ

Pahalı ve riskli!

Abone Ol Google News

Sayın Ali Koç risk almama adına Emre Belözoğlu'yla yola devam etmeyeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Belözoğlu'nun yeterli tecrübeye sahip olmadığını da ilave etti elbette.

Risk, hayatın her alanında zamanın tümünde bir adım ötede gölgemiz gibi oysa.

Bu ve benzeri gerekçelerle yeni teknik direktör tercihlerini büyük ihtimalle Alman veya Portekiz ekolünden yana kullanacaklarının altını çizdi Sayın Koç.

Yani riskli ve pahalı olanı tercih ettiler dolayısıyla.

Peki Erol Bulut çok mu tecrübeliydi, Phillip Cocu da öğle.

Zinedine Zidane de pek tecrübeli değildi Real Madrid'in başına geçerken. Gladkow Rangers'in başına getirilirken Steven Gerrard öğle.

Şüphesiz, tecrübenin önemini inkar etmiyorum. Ama tecrübe kadar hatta daha da fazla vizyon sahibi olmak da önemlidir bence.

Emre Belözoğlu ve ekibinin maliyetini ikiye belki de üçe katlayacaktir büyük ihtimalle yabancı teknik direktör tercihi. Üstelik şampiyonluk garantisi de yokken ve Fenerbahçe'nin maddi anlamda en hafifinden bir kolu bağlıyken.

Bir taraftan ekonomik sıkıntılar nedeniyle futbolculardan indirim isteniyor öte yandan mevcut teknik heyetinkini ikiye üçe katlayacak bir maddi külfetin altına giriliyor, biraz garip değil mi?

Haberin Devamı

Tamam, Emre Belözoğlu tecrübesiz ama çok farklı bir karakter. Bir kaç dil biliyor, futbol zekası, deneyimleri üst düzey. Karizmatik, algısı yüksek, anlama ve anlatma yeteneği sıradışı.

Yerli ve yabancı her futbolcuyu etkileyecek, ikna edecek bir kariyer taşıyor heybesinde.

Neyse, hayırlısı olsun, dilerim bir kez daha yanılmaz Sayın Koç.

YORUM YAZ