MENÜ

O tam bir lider!

Abone Ol Google News

Zor günlerden geçiyor insanlık. Sinsi ve acımasız bir virüs deyim yerindeyse hepimizi teslim alarak altüst etti hayatı. Şühesiz özelde futbolu, genelde sporu da şiddetli şekilde etkiledi ve tüm dünyayı çaresiz bıraktı lanet olası bu virüs.

Haberin Devamı

Ne yazık ki, vaka sayısı giderek artıyor ve maalesef ölü sayı da.

Dün de Sayın Fatih Terim virüsü kaptığını kamoyuyla paylaştı sosyal medya üzerinden. Üzüntümüz arttı doğal olarak. Acil şifalar diliyorum ve umarım biran önce sağlığına kavuşur İmparator.

Seversiniz, sevmezsiniz o ayrı konu. Ama kabul edelimki birkez daha önemli bir lider olduğunu gösterdi hepimize Sayın Terim. Spor camiasındaki yetkililer arasında ilk ve en karakterli tepki ondan geldi. Galatasaray_Beşiktaş maçının bitiminde mealen"...toplamda bin kişi var statta. Birimizde çıkarsa Allah korusun hepimiz karantinays gireceğiz. Bizim canımız, ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz? Her kes söyleniyor, kimse söylemiyor. Biz canımızı dışarda mı bulduk!" demişti.

Evet, gerçekten çok haklı ve liderlik gerektiren bir çıkıştı bu. Nitekim Sayın Terim'in bu çıkışından sonra yetkililerde endişe arttı ve sorumluluklarını hatırladılar.

Haberin Devamı

Sayın Fatih Terim bu süreçte ne kadar etkili bir liderlik örneği vermişse Türkiye Futbol Federasyonu da bir o kadar pasif önderlik yapmıştır, süreci doğru yönetememiştir ne yazık ki.

Evet, günlük hayatımız da dahil herşeyi karman çorman etti Koronavirüs, maalesef. Dolayısıyla her kategori ve branştaki sportif faaliyetler de, karşılaşma takvimi de büyük sekteye uğradı.

Dilerim, en kısa sürede etkidiz hale getirir ve normsl yaşamımıza geri döneriz.

YORUM YAZ