MENÜ

Nihayet!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe aylar sonra nihayet bir maç kazandı. Mehmet Ekici penaltı kaçırsa da maçın kahramanıydı bence, Tabi yorulana kadar.

Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse Süper Lig'in en özellikli takımı Evkur Malatyaspor karşısında alınan bu 3 puan altın değerinde. Ve düşkırıklığının bu denlisine rağmen 30 bini aşkın bir taraftarın tribünde yerini alması ise "taraftar dediğin budur işte" denilecek türdendi.

Victor Moses oyuna geç girse de fark yarattı bence. Maç eksiğini giderdiğinde daha da katkı sağkayacak kanısındayım.

Ancak 6 hafta sonra kazanıp kuyunun dibinden çıkss da Fenerbahçe, Sayın Ersun Yanal'ın bu kadar kaderci olmadını kedisine yakıştıramıyorum.

Benzia ve Ayev'i transfer eden Comoli'ydi, eh başka ne beklenirdi ki, Fenerbahçe'yi tarihinde ilk kez bu duruma düşüren adamın yaptığı transferlerden. Ama Sayın Ersun Yanal'ın bu Benzia ve Ayev'de hala medet umması anlaşılır gibi değil gerçekten. Hani ihsan istemiyoruz, fakat bari gölge olmasalar. İşgüzarlık yaptı ve resmen Fenerbahçe'nin ilk golü yemesine çanak tuttu Cezayırlı. Ayev mi? Oynadığı sürece sol kanatta Hasan Ali'yi resmen yalnızlığa mahkum etti.

Haberin Devamı

Oysa Benzia'nın yerine Jailson oynasa belki de en azından daha dirençli hale gelirdi Fenerbahçe'nin orta sahası ve bu da kaçınılmaz olarak oyunun defansif yönünde zaaf yaşamasını engellerdi sarı lacivertlilerin.

Dolayısıyla, Sayın Yanal'ın kariyeriyle ve kendisine bağlanan umutlarla çelişti Benzia ve Ayev'e takımı mahkum ederek alternatif üretememesi.

Boşuna dememişler: "Düşenin dostu olmaz" diye. 58'de Mehmet Ekici'ye yapılan dünyanın her tarafında penaltıdır, ama Ali Palabıyık "birşey yok" dedi.

Anlamadğım bir başka çey de

YORUM YAZ