MENÜ

Ne arasan var

Abone Ol Google News

Evet, gerçekten bir futbolseverin aradığı ne varsa içinde her şeyi barındıran bir 90 dakika izledik dün akşam. Gol, kırmızı kart, heyecan...ne ararsan var yani.

Haberin Devamı

Fenerbahçe geçen hafta büyük düşkırıklığı yaşamış ve yaşatmıştı. Dolayısıyla dün akşamki Kasımpaşa maçının sonucu ziyadesiyle merak konusuydu futbolseverler, hele de Fenerbahçeliler açısından.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Max Kruse başta olmak üzere belli eksikleri vardı ama Kasımpaşa adına Quaresma, Thiam ve Veysel çok daha önemli eksiklerdi her halde. Yani, eksikler konusunda daha dezavantajlı olanlar Ersun Yanal'ın değil Kemal Özdeş'in öğrencileriydi.

Buna karşın iki taraf da futbol ve gol adına pozitif şekilde başladı maça. Fenerbahçe'nin 6.dakikada penaltıdan da olsa öne geçmesi önemliydi. Ancak, Hasan Ali, Moses ve Rodriguez eski performanslarını mumla aratırcasına oynuyorlar. Emre Belözoğlu'nun yerine forma şansı bulan Tolga Ciğerci, Kaptan'ının bonusu bile olamıyor maalesef. Açıkçası, Serdar Aziz, ( ikinci yarıda önemlihatalar yapsa da )Ozan Tufan ve Vedat Muriç'in ölüyü dirilten tavır ve performansları da olmasa Fenerbahçe biraz değil adam akıllı zorlanacaktı Kasımpaşaspor karşısında. Zaten deyim yerindeyse maçta daha uzun süre bir kişi eksik oybayan Jenal Özdeş'in öğrencileri resmen kafa tuttu sarı lacivertlilere Kadıköy'de hem de,

Haberin Devamı

İki penaltı da tartışılmaz penaltıydı. ....Ersun Yanal o eski Ersun Yanal değil artık. Elinde Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç var, ama o hala hayalet gibi sahada dolaşan Moses'te ısrar ediyor.

Kasımpaşaspor eğer bu kadar önemli eksikle maça çıkmasa her halde rn az bir puanla dönerdi Kadıköy'den ki, bu da Fenerbahçe'nin nasıl ecel terleri döktüğünü anlatıyordur sanırım.

Serdar Aziz, Vedat Muriç ve ikinci yarıda biraz aksasa da bence bu naçın kahramanları Ozan Tufan'dı. Tabii, kritik kurtarışlar yapan Altay Bayındır'ı da unutmayalım.

YORUM YAZ