MENÜ

Moral depoladı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk yarıyı 2-0 önde kapattı Fenerbahçe. Ama eğer girilen pozisyonlar golle sonuçlanabilse 2-2’ lik bir skorla soyunma odasına giderdi takımlar.

Gerçeği söylemek gerekirse ilk yarının bu skorla bitmesi biraz Alanyasporlu forvetlerin beceri eksikliğinin ürünüyse biraz da Kameni’nin sergilediği kaleci performansının sonucuydu.
Dirar takım oyuncusu. Albenisi az ama onun yokluğunda sağ kanadı eski etkinliğinden uzak kaldı dün akşam sarı lacivertlilerin, bu bir gerçek.

Bir diğer geçek de Fenerbahçe’nin taraftarıyla hala barış sağlayamadığıdır ne yazık ki. Geçen hafta Başakşehir gibi bir takımı deplasmanda net bir skorla yenmiş takım. Haftaya da Beşiktaş derbisi var gene deplasmanda ama tribünlerin yarıya yakını boş. Dünyanın en özel taraftarlarından biridir Fenerbahçe taraftarı, bu tartışılmaz. Ama bu hale gelmesi veya getirilmesi ciddi şekilde üzerinde düşünülmesi gereken bir durum bence.

Giuliano “sınıf” bir futbolcu. Zaten başka türlü de Brezilya milli takımının formasını giydirmezler insana. Fenerbahçe adına dün akşam attığı ilk goldeki vuruşu alkışlık türdendi. Penaltı vuruşu da istisnai Brezilyalı yıldızın. Ne çok çağrıştırıyor Alex de Souza’yı, öyle değil mi?

Aykut Kocaman çok uğraştı ve yoruldu belki, ama kafasındaki takımı yaratmak adına hayli yol aldığı da bir gerçek. Ama eğer takım 3-0 öndeyken ve maçın bitimine de sayılı dakikalar olduğu halde Hasan Ali kalesinden uzak bir yede o sarı kartı görüyorsa demek daha yapılması gerekenler var bu uğurda.

Alanyaspor için söylenecek fazla bir şey yok. Süper Lig’in en çok gol yiyen takımı durumundalar. Keşke Saffet Susiç’le yola devam etselerdi. Dün akşam ilkyarıda girdikleri ender pozisyonlardan sonuç alamadılar ve zaten ikinci yarıda da tek pozisyonları bile yok. Gerçeği söylemek gerekirse işleri zor.

Bir diğer gerçek de şudur ki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi moral depoladı böyle bir galibiyetle.

YORUM YAZ