MENÜ

Maçı kazandı, Fred'i kaybetti!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe maçı kazandı ama derbi öncesi Fred'in gördüğü kırmızı kartla büyük bir kayıp vererek döndü Kayseri deplasmanından.

Haberin Devamı

Mücadele düzeyi çok yüksek maçta daha ikinci dakikada öne geçebilirdi Fenerbahçe, tabi eğer Fred'in akıl dolu pasına konsantre şekilde topa vurabilse Michy Batshuayi. Ama kaleciyle karşı karşıyayken kaleyi tutturamadı Belçikalı golcü.
Aynı Fred bu kez aynı kalitede pası bu kez 8 . dakikada Cengiz Ünder'e verdi. Geldiğinden beri sürekli haklı şekilde eleştiri alan Cengiz kontrolü, dönüşü ve vuruşu birinci sınıf kalitede gerçekleştirince gol düellosunun perdesini sarı lacivertliler açmış oldu. Dusan Tadiç'i hiç bu kadar düşük performansla oynarken görmemiştim. Deyim yerindeyse dün sadece kolunda taşıdığı kaptanlık bandına değil kendi klasına da ayıp etti aynı zamanda performansıyla.
Cengiz hem gol attı hem asist yaptı dün. Fenerbahçeliler tam takımlarının ilk yarıyı iki farklı önde bitireceğine inandırmışken Serdar Aziz azizlik yapınca Kayserispor farkı bire indirdi. Serdar Aziz'i anlamakta zorlanıyor insan. Topa rahatlıkla dokunabilecekken rakibe kafayı taktı, gerekçesi neydi acaba çok merak ediyorum doğrusu.

İkinci yarısı da heyacan doluydu dünkü Kayserispor Fenerbahçe maçının. Batshuayi kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarken oyundan kopmamanın, pozisyonun devamını izlemenin ödülünü aldı resmen.
Zorbay Küçük için üzüldüm. Belli bir standart yakalayamadı karar ve kartlarında. Misal, Djiku'nun eline değen topa haklı şekilde penaltı çaldı. Ama neredeyse birebir aynı olan Gökhan'ın eline çarpan topta pozisyona çok yakın olduğu halde kararı Var'a bıraktı nedense.

Gelelim Mert Hakan Yandaş'a. Takımı önde, maçın bitimine sayılı dakikalar var. Sonradan oyuna girdiğine göre daha sakin olması, arkadaşlarını gerginlikten uzak tutması gerekirken, itirazı abartıyor ve kırmızı kart görüyor. Büyük olasılıkla Mert Hakan kırmızı kart görmese Fred de o kırmızı kartı görmeyecekti. Yazık, gerçekten çok yazık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ