MENÜ

Maç değil kavga!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe (Kim Min Jae, Serdar Aziz ve önemlisi Crespo başta olmak üzere) çok önemli eksiklerle Beşiktaş'a misafir oldu dün akşam. Hoş, Beşiktaş'in da eksikleri vardı ama Fenerbahçe'nin eksiklerinin yanında onlarınki olsa olsa devede kulaktı sadece.

Haberin Devamı

Aslında dün akşam özellikle ilk yarıda oynana futbol demek futbolun ruhunu yaralar en hafifinden. Maç değil kavga izledik maçın önemli bölümünde. Açıkçası Beşiktaş tribünleri ve taraftarı adına çok üzüldüm dün akşam. Çünkü kendilerine ve imajlarina hiç ama hiç yakmayan şekilde yabancı madde attılar Fenerbahçeli futbolcuları hedef yapmak niyetiyle. Buna Arda Kardeşler'in kartlık pozisyonlarda gerekli duyarlılığı göstermemesi de ulaninca meydan kötü niyetlilere kaldı.

Dolayısıyla böylesi bir ortamda İrfan Can başta olmak üzere birden fazla sarı lacivertli futbolcu kapisetisine denk düşen bir performans sergileyemedi.

Serdar Dursun'un İlk yarıda müsait durumdaki İrfa Can'a kesinlikle pas vermesi gerekirken şut atmayı tercih etmesi tam bir sorumsuzluk örneğidir. Maalesef, takımı yerine sadece kendisine oynadı dün akşam.

Haberin Devamı

Crespo ve Attila Szalai gibi iki önemli arkadaşı sakatken itirazdan kart görüp cezalı duruma düşen Serdar Aziz'e yüklü bir para cezası vermeli yönetim bence. Yılda milyon dolarlar kazanan bir insanın bu kadar amatör ve sorumsuz tutumu kesinlikle cezasız kalamaz ve kalmamalı da.

Sonuçta önemli eksiklerle gittiği böylesi zor bir deplasmandan puanla dönmesi azımsanacak başarı değil puan açısından olguya yaklaşırsak. Çünkü alınan bu 1 puan Fenerbahçe'nin ikincilik iddiasını ciddi şekilde sürdürmesi anlamına geliyor aynı zamanda.

YORUM YAZ