MENÜ

Maalesef

Abone Ol Google News

İnsan inanamıyor gözlerine. Bu takım, sezonun başındaki o Fenerbahçe mi ve keza kenardaki teknik direktör de Jorge Jesus mu yoksa onların dublörü mü nicedir izlediklerimiz?

Haberin Devamı

Misal, takım oyununa sadakat dibe vurmuş, bireysellik tavan yapmış resmen. Bağışlayın ama Valencia hafif uçmuş, hatta bazen işi ukalalığa vardırıyor, kolay top kaptırıyor, pozisyon harcıyor tercihleriyle. Mesela 63'te yaptığı , tam bir lakayıtlık örneği. Tamam, yeteneğine saygı duyuyoruz, ama onun da hem rakibe saygı duyması hem de takım aidiyetine sadık kalması lazım.

Attila Szalai hariç telaşın pençesinde çoğu futbolcu kaç zamandır. Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu gibi sakin, teknik ve zeki futbolcular bile telaşla davranıyor ve doğal olarak hata yaptırıyorlar sık sık.

Arda ve Ferdi, Szalai gibi sakin düşünmeye ve oynamaya başladıkları anda biraz olsun kalitesini sahaya yansıttı sarı lacivertliler ve kazanılan penaltıyla golü de buldular.

İkinci yarıda taktik savaşı yaptı Sampaoli ve öğrencileri, hatta sık sık da "Çamur"a yattılar deyim yerindeyse. Dolayısıyla bu turu geçen hafta İspanya'da 2 gol yemekle kaybetti Fenerbahçe. Tamam, Sevilla bu sezon zor günler yaşıyor kendi liginde. Ama bu kulvarda azımsanmayacak deneyim ve başarılara sahip bir takım sonuçta. Dolayısıyla ilk maçta 2 gol yerseniz böyle bir rakipten sonrasında altından kalkmak kolay olmaz ve nitekim olmadı da.

Haberin Devamı

Doğru dürüst pozisyon vermedi Sevilla'ya belki, ama maçı kazanacak kadar da üstün oynamadı Fenerbahçe MAALESEF. Bunun bir nedeni Jorge Jesus'un Emre Mor ve Rossi'yi oyuna çok geç almasıydı kesinlikle. Bir diğer nedeni de Fenerbahçe'nin rakip kalede hayli etkili olduğu dakikalarda tribünlerden sahaya atılan yabancı cisimlerdi. Bunu yapanlar Fenerbahçeli olamaz. Rakibi rahatlatıp, Fenerbahçe'nin hızını kestiler, hakemi olumsuz yönde etkilediler ve nitekim uzatmaları tamamlamadan bitirdi maçı İngiliz hakem.

YORUM YAZ