MENÜ

Maalesef!

Abone Ol Google News

En kritik maçlarda hayatı pas hatası yaparak rakiplerin attığı golün fitilini ateşliyor nicedir maalesef nicedir Sosa.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bariz üstünlük kurduğu dakikalarda dün akşam da aynı şeyi yaptı ve Kayserispor öne geçti. Yetmedi üstelik bir de penaltı kaçırarak karamsarlığa davetiye çıkardı dün akşam Arjantinli.

Caner Erkin yetenekli ve hırslı. Ama tutum ve tercihleriyle takımın kimyasını bozuyor resmen.

Oysa futbol biraz da tek tek futbolcuların motivasyon, aidiyet ve pozitif tavırlarıyla takımları adına yarattıkları sinerjiyle

sonuç alınan bir oyundur.

Ne yazık ki, Caner Erkin bu konuda yıllardır tam aksini yapıyor.

Aslında bu kadronun kalitesine yakışmayan futbol ve puan cetvelinin şu andaki yetinin asıl sorumlusu Erol Bulut'ur, bu bir gerçek.

Malatyaspor, Konyaspor, Göztepe maçlarından birer puanla ayrılsa bile şu anda şampiyonluk şarkıları söylerdi sarı lacivertliler.

Elbette Emre Belözoğlu'nun da eleştirilecek yanları var. Misal, böylesi kritik bir maçta Valencia dururken Sosa'ya penaltı artırması. Ama hakemler de az puanını çalmadı bu sezon Fenerbahçe'nin.

Haberin Devamı

Dün akşam iki penaltı verse bile Halil Umut Meler de ince ince çaktırmadan formasından çekti Fenerbahçe'yi.

Fenerbahçe'nin Doksan artı da attığı ikinci gol sadece galibiyet getirdi ama sıralamayı değiştirmeye yetmedi ne yazık ki. Ve bu golde Kayserispor'un genç kalecisi Doğan adına üzüldüm doğrusu. Doğan adına teselliyse bu golden sonra bile Kayserispor'un kümede kalmasıdır her halde.

Fenerbahçe şampiyonluğu zaten Emre Belözoğlu göreve başlamadan önce kaybetmişti. Sezon boyunca aldığı 7 mağlubiyetin 6 tanesini Şükrü Saracoğlu Stadı'nda aldı ve hepsinin tek sorumlusu Erol Bulut'ur.

Maalesef kadronun kalitesine ve sayın Ali Koç'un büyük özverisine yakışmayan bir durum bu durum.

Maalesef, gerçek bu.

YORUM YAZ