MENÜ

Korkunun faturası!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'ye gelmek şüphesiz önemlidir ama orada kalıcı olmak çok daha önemlidir. Dolayısıyla kılı kırk yarıyor Sayın Erol Bulut. Doğal olarak en doğru olanı bulmaya çalışıyor genç teknik direktör. Dün akşam geçen haftaki kadrodan Frey'in yerine Valacia'yı Serdar Aziz'in yerine Lemos'u Deniz Türüç'ün yerine de Ozan Tufan'ı sahaya sürmesini bu arayışa bağlamak lazım sanırım.

Haberin Devamı

Ancak Lemos hocasının tercihini doğrulasa da Ozan Tufan ve Valencia pek etkili olamadılar ilk yarıda. Doğal olarak üretmekte, oyuna akıl koymakta çok zorlandı Erol Bulut'un ekibi. Gustavo sıradanlaştı, Ferdi dışında tehtitkar ikinci bir oyucu sahneye çıkamadı maalesef.

Şüphesiz, Fenerbahçe'nin pozisyon üretmek ve golü bulmakta zorlanmasının nedelerinden biri de ev sahibinin, farkında olmadan Hatayspor'un lehine olan bir oyun anlayışıyla uzun süre oynamakta ısrar etmesiydi. Deyim yerindeyse göğüs göğüse çarpıştı yada havanda su dövdü, bir yürlü çoşkulu oyun tutturamadı sarı lacivertliler ilk yarıda ve akıllarda kalacak bir tehlike yaratmadan soyunma odasına gitmek zorunda kaldılar.

Haberin Devamı

Sosa ve Sinan Gümüş'le ikinci yarıya başladı Fenerbahçe.

İlerleyen dakikalarda Mert Hakan ve Novak da oyuna dahil olunca bariz şekilde topa sahip oldu sarı lacivertliler belki ama beklediği golü getirecek organizasyonu yapamadı bir türlü. Rakip iki kişi eksilince maç tek kaleye döndü fakat aradığı golü bulamadı ve çok önemli 2 puan kaybıyla haftayı kspattı evsahibi takım.

Erol Bulut'un elinde Sosa, Deniz Türüç ve Mert Hakan gibi ofansif yönü kuvvetli futbolcular varken Tolga Ciğerci'de ısrar etmesi çok manidar geliyor bana. Kendi sahanda düz futbolcu tercih eden bir teknik direktör adına korku dağları bekliyor anlamına gelir tercihin böylesi bence. Ve korkunun faturasıdır bence kaybedilen bu 2 puan.

Hatayspor çok iyi mücadale etti. Tam bir takım savunması yaptı güney ekibi.

YORUM YAZ