MENÜ

Keşke böyle olmasaydı!

Abone Ol Google News

Herkes gergin. Öfke ve nefret çarpıyor suratına insanın adeta adımbaşı. Sayın Mustafa Cengiz bile kılıç kuşanmışçasına konuştu son açıklamalarında.

Haberin Devamı

Keşke böyle olmasaydı ya da aksi bir görüntü karşımıza çıksaydı umuda, huzura bu denli susadığımız şu günlerde.

Neden, sahi neden bu denli uçurumlar girdi sağduyuyla aramıza? Neden hemen uzlaşmayı, birbirimizi anlamayı çöpe atıyoruz hepimiz en minik çelişkilerimizde?

Uzun yıllar sonra Fenerbahçe'nin başkanı Aslantepe'ye maça gitmişken, keza bunca yıl sonra Üç Büyükler'in başkanları uzlaşmayı ön plana çıkarmışken olacak iş miydi Galatasaray-Fenerbahçe maçı bitiminde yaşananlar yani?

Peki ya Trabzonspor'un Y. Malatya yenilgisinden sonra gizemli bir şekilde takımın emektarı Onur Kıvrak'la yine kulüp tarihinin en önemli forvetlerinden Burak Yılmaz'ı kadro dışı bırakması..

Aslında bu kadro dışı bırakmak denen şeyi de bu yaşıma geldim ama anlamış değilim doğrusu. Çünkü profesyonel bir insana amatörce ceza vermekle eş anlamlıdır bence kadro dışı ceza. Zira cezanın böylesiyle sadece kulübü cezalandırıyorsunuz sayın yöneticiler, bunu nasıl görmüyorsunuz, anlayamıyorum doğrusu. Profesyonele, profesyonelce (yani maddi) ceza vereceksiniz, bu kadar basit.

Haberin Devamı

Yanılmıyorsam 3 yıl önce Ozan Tufan'ı 7 milyon euroya transfer etmiş Fenerbahçe, şimdi onu kadro dışı bırakıyor. Yahu sen Ozan'ı değil kulübü cezalandırıyorsun. Ne yazık ki, bu ayrıntının bilincinde değilseniz ne işiniz var o koltuklarda ey sayın yöneticiler!

Bu denli insanın içini karartan şeylerin yaşandığı, çoğu kulüp ve teknik direktörümüzün üretmeden tükettiği, şu günlerde tek tesellim Sayın Samet Aybaba oldu. Çalıştığı her kulüpte altyapıdan yukarıya futbolcu çıkarma ustasıdır kendisi yıllardır. Bu sezon da Bursaspor'da üretime, katma değer yaratmaya devam ediyor Samet Hoca. Altyapıdan gelenlerin 3'ü 11'de oynuyor beş ya da altısı da yedek kulübesinde oturuyor. Dahası kaleci Okan Kocuk ve Ertuğrul Ersoy şimdiden ulusal takıma seçildiler. Umarım Sayın Samet Aybaba'yı ödüllendirir federasyon ve teşvik eder bu tür hoca ve girişimleri.

YORUM YAZ