MENÜ

Kepenkler kapalı

Abone Ol Google News

Serdar Aziz sakat, Emre Belözoğlu cezalı. Vedat Muriç çok yönlü şekilde geriye gitmiş. O eski sihirli dokunuşları ve son vuruşları, topu saklaması, bitmek bilmeyen enerjisi...Hepsi birden uzaklaşmış Kosovalı yıdızdan.

Haberin Devamı

Şüphesiz Gustavo'nun defansta görev alması da sorun oldu Fenerbahçe için. Çünkü Gustavo demek akıl ve teknik demek. Oyunun merkezinde onsuz bildiğimiz yoksul resmen sarı lacivertliler. Dolayısıyla "Keşke iki tane Gustavosu olsa Fenerbahçe'nin" demek geliyor insanın içinden.

Tolga iyi niyetli. Varını yoğunu veriyor takımı için. Ama yetenekleri sınırlı ne yazıkki.

Teknik ekip de çok yetersiz bence. Bu takımda forvet arkasında değil de kanatta Deniz Türüç'e görev vermek başlı başına bir yetersizliktir.

Bütün bunlara rağmen daha ilk yarıda maçı koparacak pozisyonlar buldu Fenerbahçe. Ama şansızlık, moral motivasyon zaafı ve beceri noksanlığı biraraya gelince her defasında ahvah çekmek zorunda kaldı sarı lacivertliler.

Bu durumun önemli kanıtı Ozan Tufan'nın direkte sonlanan vuruşudur. Tamam, şansızlık da yakasını bırakmıyor uzun zamandır Fenerbahçe'nin. Ama beceriksizlik ve yeterince konsantre olamamanın payı da az değil bir türlü doğrulamamakta.

Haberin Devamı

Kasımpaşaspor dün akşamki maça kadar oynadığı 5 maçtan 13 puan çıkarmıştı. Yani rakip öyle yabana atılır cinsten değildi. Ancak kabul edelimki Fenerbahçe de çok yönlü şekilde sıradanlaşmış artık.

Tamam, kötü bir sezon yaşadılar şu ana kadar. Ama gene de 5.lik şansları ve dolayısıyla Avrupa'ya gitmek şansları devam ediyor. Hiç olmazsa bu amaç için konsantre olur insan. Ama düşüş sürüyor ne yazıkki.

Bu görüntünün yaratılmasında yönetimin de payı büyük bence. Umarım önümüzdeki sezon adına gerekli dersler çıkarılır.

YORUM YAZ