MENÜ

Kadıoğlu ve Muriç

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin her bakımdan Gençlerbirliği'ni ikiye katlayacağını herkes biliyor. Tabi Sayın İlhan Cavcav'ın Ankara ekibini ekonimik güçle donatmasını ve bu anlamda da Türkiye'nin güçlü kulübü haline getirmesini yok sayarsak.

Haberin Devamı

Ama bu Fenerbahçe işte dün akşam ilk yarının başlarında deuim yerindeyse bocaladı Gençlerbirliği karşısında, hem de kendi evinde.

Ama kalite çok önemli işte. Teknik direktör fornsuz olsa bile kaliteli futbolcular iyiraz vd isyan ettiğinde işlet yoluna gitiyor.

Dün akşam ne Ferdi Kadıoğlu ne de Deniz Türüç'le başkadı maça Sayın Yanal. İlk yarıda başlamadığı gibi ikinci yarıya da onlarsız sürdü takımını sahaya.

İlk atağında golü buldu dün aklsm Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri. Ama Ozan Tufan, Luis Gustavo, kısmen Garry Rodriguez kabullenmediler mağlubiyeti. Ama Vedat Muriç bir şövalye gibi davrandı adeta yedikleri golden sonra. Attığı gol sıradan bir gol değildi Kosovalı golcünün, aynı zamanda isyan etmenin işaret fişeğiydi bence.

Tamam, farklı kazandı Fenerbahçe ve 3 puan aldı 3 hafta sonra belki, ama Sayın Ersun Yanal'ın tecihleri ise kaygıları büyütmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu'nun bu yok sayılması ve dün de oldukça geç oyuna alınması bir teknik direktör zaafiyeti veya formsuzluğudur bence. Gurbetçi pırlantanın attığı golü gördünüz değil mi? Şahaneç harika ve dolayısıyla jeneriklikti kesinlikle.

Yani, yanisi şu; Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Manisaspor'daki teknik direktör Ersun Yanal'ı arıyor gözlerim.

YORUM YAZ